Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Μπουτάρης σε Γεωργιάδη: "Ή βλάκας είσαι ή κάνεις το βλάκα"!

Μπουτάρη σε Γεωργιάδη: "Ή βλάκας είσαι ή κάνεις το βλάκα"!

Χαμός έγινε σήμερα το πρωί στο στούντιο της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega»!! Όλα ξεκίνησαν όταν στην παρέα μπήκε ο εκκεντρικός δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος με μία δήλωση του έκανε τούρμπο τον βουλευτή της ΝΔ Α.Γεωργιάδη και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις!

«Καρακιτσαριό χουντικό η αναπαράσταση της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης» είπε ο δήμαρχος, προκαλώντας την έκρηξη του Άδωνι Γεωργιάδη, τον οποίο ο κ. Μπουτάρης χαρακτήρισε «λαϊκιστή του κερατά και μάγο»!!!

«Τέτοιου είδους αναπαραστάσεις είχαμε μόνο επί χούντας» τόνισε ο κος Μπουτάρης, γεγονός που έβγαλε έξω από τα ρούχα του τον βουλευτή της ΝΔ!

«Είναι χουντικό κάτι που γίνεται σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο;” διερωτήθηκε ο κος Γεωργιάδης και τότε ο δήμαρχος του απάντησε: «Συμμαζέψτε λίγο τον κο Γεωργιάδη. Αν θέλει να κάνει τη Θεσσαλονίκη Disneyland , να έρθει να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος Θεσσαλονίκης» και πρόσθεσε «Απορώ ποιοι σε ψηφίζουν!!! Είσαι μάγος στο να αλλάζεις τα λόγια. Ή βλάκας είσαι ή κάνεις το βλάκα, είσαι λαϊκιστής του κερατά»
Το κλίμα οξύνθηκε τόσο που λίγο έλειψε να γίνουν μαλλιά κουβάρια η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ε.Κουντουρά και ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος Δ.Καμπουράκης με αφορμή τον… τηλεοπτικό χρόνο!!

www.star.gr

AΠO: www.madata.gr










 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ? Η ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΗΡΩΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Σ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΣΕΣ ΤΙΣ ΞΑΠΛΕΣ κ.λ.π. ΠΟΥ ΛΕΝΕ ? ΒΡΗΚΕ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΒΕΙ ! ΑΛΗΘΕΙΑ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 1821 ? ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΚΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ? ΙΣΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ? ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ! ΡΩΤΗΣΕ ΜΕ ΔΗΜΟΨΥΦΙΣΜΑ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΞΕΛΕΞΕ : ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Η ΟΧΙ ! ΚΙ ΟΧΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ Η ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ !!!