Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Τι άλλο θα δούμε;;; Ο M. Xρυσοχοϊδης δείχνει προς "γάμο" με Α. Σαμαρά!


Ένα άρθρο στα ΝΕΑ του Μιχ. Χρυσοχοίδη κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου του ΠΑΣΟΚ ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις διεργαίες για την δημιουργία νέου κομματικού δορέα υπό τον Α. Σαμαρά.
Ο Μ. Χρυσοχοίδης, επισήμανε ότι οι διαχωριστικές γραμμές του χθες πέφτουν ή επανακαθορίζονται μπροστά στην επιτακτική ανάγκη να αντιμετωπιστούν οι σύγχρονες προκλήσεις. «Οι πολιτικές δυνάμεις που δεν το αντιλαμβάνονται ή δεν μπορούν να ανταποκριθούν έχουν σίγουρο προορισμό το "νεκροταφείο" της Ιστορίας, ακόμα και αν ήταν κυρίαρχες μέχρι εκείνη τη στιγμή».
Εκτιμά επίσης, ότι οι συζητήσεις εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ για την ανασύσταση του χώρου της «Κεντροαριστεράς» ή της «σοσιαλδημοκρατίας» είναι γόνιμες και δημιουργικές αλλά αυτό που χρειάζεται ο τόπος -και μάλιστα επιτακτικά- είναι «η δημιουργία ενός συνεκτικού, δημοκρατικού και ευρωπαικού μετώπου απέναντι στον λαϊκισμό που υπονομεύει την εθνική προσπάθεια και τον φανατισμό των άκρων που απειλεί τη δημοκρατία».
Ορισμένοι ανέγνωσαν πίσω από τις γραμμές την πρόσθεση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ να στηρίξει το φημολογούμενο νέο κόμμα υπό τον Αντ. Σαμαρά. Ο ίδιος σπεύδει να διευκρινίσει ότι προτείνει τη δημιουργία ενός ευρέως διακομματικού μετώπου -όχι κόμματος-  από ανθρώπους αποφασισμένους για τη σωτηρία της χώρας. Οι ταμπέλες έχουν σημασία ή η ουσία;

 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ? ΕΒΑΛΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ? ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΙ ΑΠΑΓΓΕΛΕΙ Μ......Σ ? ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΤΟΥΤΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ κ.λ.π. ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ! ΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ! ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ! Ο ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΟΧΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΧΑΜΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ,ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ?ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΩΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ,ΑΠΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ...

ΙΤΙΩΤΙΣΑ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ.
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΟΟΟΟΛΟΙ.....ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΟΥΣ ΧΙΤΕΣ...
ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ.!

ΙΤΙΩΤΙΣΑ.-

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΧΙΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΕΣ
ΚΑΙ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ.