Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

΄Έντονα παράπονα Αιρετών για το κλείσιμο τραπεζικών καταστημάτων


«Να εξασφαλίσει ακόμη και με νομοθετική ρύθμιση εφόσον αυτό απαιτηθεί, την λειτουργία ενός τουλάχιστον τραπεζικού καταστήματος στα όρια του κάθε Δήμου της χώρας», ζητά ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ από τον Υπουργό Οικονομικών, με Επιστολή που του απέστειλε την 21η Ιουλίου.
« Η ΚΕΔΕ γίνεται αποδέκτης έντονων παραπόνων από πλευράς των αιρετών Διοικήσεων περιφερειακών Δήμων της χώρας μας, αλλά και αντιδράσεων των τοπικών τους κοινωνιών, από την απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς αλλά κι άλλων τραπεζών στο πρόσφατο παρελθόν, να προχωρήσουν στην αναστολή λειτουργίας μιας σειράς τραπεζικών καταστημάτων », τονίζει ο Δ. Παπαστεργίου στο Χρ. Σταϊκούρα.
Επιπλέον, τον “νουθετεί”, ενημερώνοντας τον Υπουργό ότι «είναι ΕΥΘΥΝΗ του Κράτους και ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ να διασφαλίζει και να εγγυάται ότι το τραπεζικό σύστημα θα λειτουργεί χωρίς να αποκλείει κανέναν πολίτη από την παροχή τραπεζικών υπηρεσιών».
 
Όπως καθίσταται εμφανές ιδίως το τελευταίο διάστημα, ο γαλάζιος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ έχει επιλέξει να απευθύνεται μέσω Επιστολών στους γαλάζιους Υπουργούς. 
Επιστολές τις οποίες μάλιστα επιλέγει να δώσει στη δημοσιότητα.
Μπορείτε να θυμηθείτε εδώ  την Επιστολή που έστειλε σε 4 Υπουργούς (και δημοσιοποίησε βεβαίως), για να τους ζητήσει μια τηλεδιάσκεψη...
 
Ακολουθεί ολόκληρη η Επιστολή προς Σταϊκούρα:
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: