Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Οι Σύγχρονοι Ήρωες της Ελλάδος και η υποδοχή τους από τους Συμπολίτες τους , ή ... SYSTEM FAILURE.



 Στην πάνω φώτο βλέπουμε πως ο κόσμος της Ρόδου υποδέχτηκε τον Τζέιμς Καφετζή ,όταν μετά απο 5 μήνες επέστρεψε στο νησί αφού ειχε συμμετάσχει σε ενα ριάλιτι επιβίωσης.

Επι 5 μήνες δεν έκανε απολύτως τίποτα, δεν πρόσφερε απολύτως τίποτα σε κανέναν και αμειβόταν ικανοποιητικά απο την παραγωγή του προγράμματος.
Αυτό το τίποτα ο κόσμος το εκτίμησε δεόντως και τον υποδέχτηκε με τιμές ηγέτη.
Στην κάτω φώτο βλέπουμε τον Β.Γεωργιάδη, μαθητή 3ης λυκείου όπου το 2017 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Ολυμπιάδα μαθηματικών της Βραζιλίας.
Θα θέλαμε πολυ δίπλα στην φωτογραφία του μαθητή να υπήρχε αντίστοιχη με την πρώτη φωτογραφία υποδοχής, αλλα δυστυχώς δεν υπάρχει.
Βλέπετε ο Β.Γεωργιάδης έκανε ΚΑΤΙ σε αντίθεση με τον Τ.Καφετζή που δεν έκανε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ και σ αυτή τη χώρα ξέρουμε πολύ καλά να επιβραβεύουμε το ΤΙΠΟΤΑ.
Έχει κάνεις αμφιβολία γιατί έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει σαν λαος και χωρα?!




πηγη Αλιεύματα Διαδικτύου

2 σχόλια:

Δασκαλος είπε...

Όλα καλά στο κέιμενο! Όλα τα κακά ο Αρκάς στους δασκάλους τα Χ ρεω νει; και κυριω Σ την αμάθεια; Άμα δείτε τα αποτέλεσματα των Ολυμπιαδων, βαλκανιαδων. Μαθηματικών αλλά και αλλων επιστημών οι περισσότεροι β ραβευθεν τες ειν αι μαθητές δημοσίων σχολειων. ειναι όλα αποτέλεσμα τ Ν φροντιστήριων πιστεύετε αλήθεια;

Ανώνυμος είπε...

Βασικά φταίει η οικογένεια , ο τρόπος ζωής , η μεγάλη επιρροή της τηλεόρασης και στο τέλος το εκπαιδευτικό σύστημα που νοσεί όπως και όλη η δομή της κοινωνίας