Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Ιτέα : " Συγκρουόμενα συμφέροντα " - Με αφορμή την οργανωμένη επίσκεψη αυτοκινούμενων τροχόσπιτων και κάποιες διαμαρτυρίες που διατυπώθηκαν (του Σ.Μιχαλόπουλου)



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


ΟΤΙ ΛΑΜΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ !!!!!!!!!!!!!!
Πρόκειται για τους γνωστούς τσάμπα μάγκες, που μολύνουν με τα απόβλητα από τις χημικές τους τουαλέτες κάθε σπιθαμή γης και κλέβουν νερό σε κάθε ευκαιρία. Αν παρατηρήσετε ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες θα διαπιστώστε ότι σε ποσοστό 99% οι αλλοδαποί ιδιοκτήτες αυτοκινούμενων διανυκτερεύουν σε οργανωμένα κάμπινγκ. Εξαίρεση αποτελούν κάποιοι λίγοι Ιταλοί που έχουν την ίδια νοοτροπία αλλά μόνο όταν βρίσκονται στην χώρα μας. Αυτό που δεν γνωρίζουν οι τοπικές κοινωνίες , είναι ότι οι συγκεκριμένοι, δεν προσφέρουν ούτε ευρώ στην τοπική οικονομία. Το αυτοκινούμενο διαθέτει από κουζίνα μέχρι πλυντήριο. Αφήνουν όμως με βεβαιότητα, τα σκουπίδια τους και τα χημικά απόβλητα από τις τουαλέτες τους.

Ανώνυμος είπε...

Όταν έχουμε σαν αρχή την νομιμότητα τότε θα μιλάμε για ανταγωνισμό,όταν έχουμε σαν αρχή την ανομία και το συμφέρον λίγων,τότε μιλάμε για σύγκρουση συμφερόντων!

Χρήστος Βανδώρος είπε...

Η Μαρίνα Ιτεας έχει και τουαλέτες και ντουζ. Επισκευάσαμε κάποια εως οτου τελειώσουμε ολα. Αυτά τα ανοίξαμε για την χρήση του κόσμου των πολιτών που είχαν κατακλήσει τους χωρους την Καθαρά Δευτέρα .Αλλιώς η κατάσταση θα ήταν ανεξέλεκτη. Φυσικά εξυπηρετήσαμε και τα αυτοκινούμενα. Ο παραπάνω σχολιαστής φαίνεται δεν κατάλαβε το ρόλο των σημείων κάμπινγκ που σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν εκτός της Ελλάδας και της περιοχής μας.