Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Συνδικαλιστής της ΔΕΗ με το πόδι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη




Θύελλα έχει ξεσηκώσει στο διαδίκτυο μια φωτογραφία από τη σημερινή πορεία των συνδικαλιστών της ΔΕΗ στο Σύνταγμα. Η φωτογραφία απεικονίζει έναν συμμετέχοντα στην πορεία να παίζει με το κομπολογάκι στα χέρια του και να πατάει επάνω στο κενοτάφιο του Άγνωστου Στρατιώτη.
Τα σχόλια των εξαγριωμένων χρηστών είναι πολλά τα ηπιότερα από αυτά μιλούν για «μια χώρα που έφαγε τόσα μνημόνια στο κεφάλι εδώ και 8 χρόνια και μυαλό δεν έβαλε», ενώ άλλα μιλούν για «εποχές ΠΑΣΟΚ στα καλύτερα του.» Ένας άλλος χρήστης γράφει: «Κομπολόϊ στο χέρι και το πόδι σηκωμένο να πατάει με αγένεια πάνω στο… μνημείο-σύμβολο του Άγνωστου Στρατιώτη! Βρίσκω την αποτρόπαιη σκηνή απολύτως ενδεικτική μιάς μηδενιστικής και αλήτικης νοοτροπίας που κερδίζει έδαφος τα τελευταία χρόνια. Ένας ΑΛΗΤΗΣ, ένα κοινωνικό κατακάθι, ένας «ξέρεις-ποιός-είμαι-γω-ρε;» να δείχνει με αυτό τον τρόπο την περιφρόνηση του για ότι συμβολίζει αυτό το Μνημείο. Αν κάποιος (όχι το ίδιο υποκείμενο. Δεν θα τολμούσε!!!!) έκανε κάτι παρόμοιο π.χ. στην Ιταλία, στη Γαλλία, στις ΗΠΑ ή στη Βρετανία θα συλλαμβανόταν αμέσως και θα έφτυνε το γάλα αυτής που τον γέννησε και τον έκανε τόσο μηδενικό».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ (ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ) ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΦΩΤΟΣ ΒΛΑΚΑΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ; ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Κ.Λ.Π. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΛΑΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ Ή ΟΧΙ ΤΗΣ ΔΕΗ Ή ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΑΠ΄ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ; ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.

Καρτερία είπε...

Έχετε δίκιο όπως το βάζετε το ερώτημα.
Προφανώς κάποιος εκ των διαχειριστών του blog παρασύρθηκε από τον συναισθηματισμό που ο "ερασιτεχνισμός" της δημοσιογραφίας μας , "επιτρέπει' εν μέρει.
Προσπαθούμε να είμαστε σωστοί και ακηδεμόνευτοι στις αναρτήσεις μας και όποιες καλοπροαίρετες παρατηρήσεις -όπως η δική σας- βοηθά να γινόμαστε περισσότερο αντικειμενικοί.
Διαβεβαιώνουμε επί τη ευκαιρία ότι η πρόθεση των διαχειριστών του blog είναι αγαθή και ευχαριστούμε για την βοήθειά σας προς τον σκοπό αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Giati kurie tote. Kapoios apo tous syndikalistes tis DEH den ton diorthose na katebasei to podi tou apo to Ethniko Mnimio??