Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Η Μαρία Καλπούζου για το Λιμενικό Ταμείο Φωκίδας



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΏΝ ΜΟΥ 
Οφείλω να ενημερώσω ότι οι ενέργειές μου με γνώμονα το συμφέρον της πόλης μας διενεργούνται από εμένα ως ανεξάρτητης Τοπικής Συμβούλου και δεν εμπλέκονται με ενέργειες άλλων προσώπων με οιανδήποτε ιδιότητα. Όσον δε αφορούν το Λιμενικό Ταμείο συμπλέουν με τις ομόφωνες Αποφάσεις του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας από το 2016 έως και σήμερα. Το Αποφασιστικό είναι :"Η ίδρυση Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Δελφών με έδρα την Ιτέα".

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΓΛΥΚΟ , ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΝΤΑ ΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Εάν κάποιος έχει στοιχεία να αμφισβητήσει την ουσία της ανακοίνωσης της Κα Καλπούζου ας το κάνει αναφέροντας τα στοιχεία. Εάν όχι τότε για το φονικό πρέπει να ψάξουμε σε άλλους. Σε αυτούς που ενώ τους έλεγαν ξεκάθαρα από το Υπουργείο ότι δεν μπορεί βάση της ισχύουσας νομοθεσίας να φτιαχτούν δύο Λιμενικά Ταμεία στον ίδιο Δήμο επέμεναν στα δύο αφήνοντας τρία ακόμα χρόνια πίσω το παραλιακό μέτωπο του Δήμου, αυτούς που άλλα λέγανε αρχικά και άλλα τώρα, σε αυτούς που έσπρωχναν να πάει το Λιμενικό Ταμείο στην Χαλκίδα κ.λ.π.. Το σωστό ήταν από την αρχή να φτιαχτεί ένα Λιμενικό Ταμείο. Εάν η Κα Καλπόυζου αυτό υποστήριζε και τότε αυτό και τώρα, τότε δεν μπορεί κάποιος να της προσάψει οτιδήποτε άλλο εκτός από το ερώτημα γιατί το μπαϊράκι τώρα και όχι από τότε. Αυτό όμως αποτελεί μία πολιτική απόφαση την οποία η Κα Καλπούζου πήρε και αν δεν μπορέσει να την αιτιολογήσει θα κριθεί πολιτικά για αυτό αλλά μόνο για αυτό. Οι συμψηφισμοί και τα εύκολα μαζικά αναθέματα δεν βοηθούν τον τόπο. Αντίθετα αποπροσανατολίζουν την συζήτηση και διευκολύνουν τους πραγματικά ένοχους να χαθούν μέσα στο πλήθος. Και αυτό το έργο το έχουμε δει πολλές φορές στον πολύπαθο τόπο μας. Ας μην το αναπαράγουν όποιοι δεν θέλουν να μπουν στο πάνελ των ύποπτων.

Ανώνυμος είπε...

Ασε μαρια μου μην ορκιζεσε σε πιστευουμε,τι σου εταξαν;

Unknown είπε...

Ο λόγος είναι απλός μου ζήτησε ο πρόεδρος κάποιο θέμα για συζήτηση και επειδή το Γαλαξίδι συγκέντρωσε υπογραφές για το Λιμενικό Ταμείο αποφάσισα να συνοδεύεται η εκ νέου Απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Ιτέας με υπογραφές συμπολιτών μας. Αυτή είναι η αλήθεια.Τωρα το λόγο έχει το Δημοτικό Συμβούλιο να εφαρμοστεί ο νόμος. Θα πάρει χρόνο να υλοποιηθεί σε ΦΕΚ αλλά ας γίνει το σωστό.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος ποια θέση παίρνει επ αυτού;
Η παραλία του Δήμου που ανήκει ; στο Μογκαντίσου..;

Ο κόσμος στην Ιτέα απαιτεί εδώ και τώρα την επίσημη θέση του δημάρχου Δελφών

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ Η ΞΥΛΟΓΑϊΔΑΡΑ , Ο ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΔΑΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΚΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Δεν αμφισβητείται η καλή πρόθεση της κας Καλπούζου. Όμως όλοι κρινόμαστε ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.
Αυτή τη στιγμή υπάρχει λιμενικό ταμείο Ν.Φωκίδας , με δραστήρια στελέχη και πρέπει να το βοηθήσουμε όλοι να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Δεκάδες χρόνια μια μαρίνα παραμένει στα αζήτητα και κατά καιρούς πετάγεται η κα Αντιδήαρχος , πρώην συνεργάτης της οποίας ήταν η κα Καλπούζου και λέει πως ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ.
Μόνο zombies και Mammals βλέπει κανείς ...και όχι επενδυτές

Ανώνυμος είπε...

Τι τον θέλετε τον Παναγιωτοπουλο; Και να ερχόταν στη συνεδρίαση του ΤΣ μπαρούφες και αλογομυγες θα σας φλομαρε...

Ανώνυμος είπε...

το λιμενικο ταμειο με τη σημερινη του μορφη ειναι ενας κουμπαρας που δεχεται χρηματα απο την ιτεα και την κιρρα και τα επιστρεφει στην ιτεα και στην κιρρα
ποσο μυαλο χρειαζεται κυρια καλπουζου για να καταλαβετε πως η συνενωση με το γαλαξιδι θα ειναι μια πληγη που θα ρεει χρημα συνεχως προς αλλη περιοχη;
το τμιο και ηθικο θα ηταν να ζητησετε συγνωμη και να επιστρεψετε τις υπογραφες από τους κατοικους που σας τις εδωσαν
τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια ν αγαπιομαστε
μη κανετε κινησεις τυπου one woman show

Unknown είπε...

Εννοείται ότι θα στηρίξουμε τους συμπολίτες μας.

Ανώνυμος είπε...

Είναι αργά για δικαιολογίες.