Κυριακή 29 Απριλίου 2018

ΝΕΑ ΤΟΥ Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ και της ΕΣΚΑΣΕ

Νίκη σήμερα με 47-31 στη Λιβαδειά για την ομάδα μπάσκετ παμπαίδων του Γ.Σ. Ιτέας. 

παμπαίδες2
ΝΕΑ ΤΟΥ Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ: Νίκη είχαμε σήμερα με 47-31 στη Λιβαδειά για την ομάδα μπάσκετ παμπαίδων του Γ.Σ. Ιτέας. Επίσης φιλικό παιχνίδι για τα αγόρια με την Άμφισσα με σπουδαία εμφάνιση από τους λιλιπούτειους παίχτες μας

Μία ακόμη νίκη - φτάνοντας τις 5 σε αντίστοιχους αγώνες - πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα η ομάδα μπάσκετ παμπαίδων του Γ.Σ. Ιτέας κάνοντας όλους μας περήφανους για μία ακόμη φορά! Πιο συγκεκριμένα, μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση ο Γ.Σ. Ιτέας, κέρδισε τον Κένταυρο Λιβαδειάς εκτός έδρας με τελικό σκορ 47-31 .
παμπαίδες3
Δείτε το ροζ φύλλο του αγώνα:
Διαιτητές: Βιορές.
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 8-13, 13-25, 18-35, 31-47.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (Δήμου): Κατσιάμπας, Σώκος 9, Μπράμης, Αντωνόπουλος 8, Παλέτας, Μάρκος 4, Κατσαρός 3 (1), Μαλέρδος, Μπαλόκας 2, Τασσούλας 2, Κατσικογιάννης, Πούλος 3.
Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ (Μωραϊτης): Διαβολής, Μαναίος 6, Θεοχαρόπουλος 10, Κοντογιάννης 4, Κουτρόγιαννος 4, Χαλκιάς 11, Μολές 6, Λάμπρου 6, Πιλάλας, Λεοντόπουλος, Κατσιώτης.
bl
Εξάλλου σήμερα το πρωΐ σε φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των φυτωρίων (αγόρια μικρών ηλικιών/υποδομές συλλόγου) του Γυμναστικού Συλλόγου Ιτέας και της αντίστοιχης ομάδας από την Άμφισσα, είχαμε ένα τεράστιο δείγμα γραφής για την δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα στην ομάδα μας από το προπονητικό επιτελείο και όλοι ομολογουμένως φύγαμε από το γήπεδο γνωρίζοντας ότι με τέτοια ταλέντα και την σωστή δουλειά που γίνεται στις υποδομές, αναμφίβολα θα δούμε σπουδαία παιχνίδια και αποτελέσματα στο μπασκετικό μέλλον της όμορφης πόλης μας. Όσο για το σκορ δεν έχει καμία σημασία, γιατί αυτός που κέρδισε σήμερα ήταν ο αθλητισμός! Ένα μεγάλο μπράβο στους λιλιπούτειους παίχτες, τους γονείς τους και τους προπονητές και των δύο ομάδων! 
IMG 20180428 135337 1
ΓΣ
ΓΣ2
IMG 20180428 121254
ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΚΑΣΕ: Το 1ο All Star game της ΕΣΚΑΣΕ έφτασε!
1ο all star game της ΕΣΚΑΣΕΤο 1ο all star game της ΕΣΚΑΣΕ είναι ένα σημαντικό μπασκετικό γεγονός για την ΕΣΚΑΣΕ και τους συλλόγους που συμμετέχουν στα πρωταθλήματά της. Το 1ο all star game πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Λιβαδειά αύριο Κυριακή το απόγευμα! Υπενθυμίζουμε ότι το 1ο All Star Game θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του Χρήστου Μωραΐτη που επιλέχθηκε να "κουτσάρει" την ομάδα των Βορείων μαζί με τον Ανέστη Δαδίτσιο και τις συμμετοχές των παιχτών του Γυμναστικού Συλλόγου Ιτέας,  Γεωργαντά Γιάννη και Μπαντελά Κώστα με την ομάδα των Βορείων. Επίσης στο event θα συμμετάσχει και ο Μάκης Πράππας στον διαγωνισμό τριπόντων που θα λάβει χώρα την σημαντική αυτή ημέρα του μπάσκετ και του αθλητισμού!
Μπορείτε να κάνετε λήψη και εκτύπωση της πρόσκλησης και του προγράμματος σε μορφή pdfεπιλέγοντας αυτό το σύνδεσμο.
Αναλυτικές πληροφορίες για το σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός της ΕΣΚΑΣΕ μπορείτε να διαβάσετε επιλέγοντας αυτό το σύνδεσμο.
 all sta game 1

Δεν υπάρχουν σχόλια: