Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Ανακοίνωση του Ν.Ο.Ι σχετικά με την κατάσταση των εγκαταστάσεων του δημοτικού κολυμβητηρίου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το ΔΣ του ΝΟΙ ενημερώνει τους αθλητές του πως έχει αιτηθεί τον καθαρισμό των χώρων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ιτέας. Ο καθημερινός καθαρισμός των αποδυτηρίων και των χώρων καθημερινής χρήσης πραγματοποιείται από το ίδιο το σωματείο. Ο καθαρισμός της κολυμβητικής δεξαμενής είναι υποχρέωση του Δήμου και έχει παραταθεί, λόγω βλάβης της σκούπας καθαρισμού. Μετά από επίσημη ενημέρωση του ΔΣ του ΝΟΙ από χημικό - εξωτερικό μας συνεργάτη, διαβεβαιώνουμε πως η χλωρίωση της πισίνας γίνεται κανονικά και πως δεν υπάρχει κίνδυνος από το αντιαισθητικό αποτέλεσμα του πάτου της δεξαμενής. Παρόλα αυτά, αναμένουμε την απάντηση των αρμοδίων για το πότε θα εφαρμοστεί ο καθαρισμός της.

Μετά από συνεννόηση με τους αρμόδιους του Δήμου Δελφών, η κολυμβητική δεξαμενή θα αδειάσει το Σάββατο 21/04/2018 προκειμένου να καθαριστεί και όχι νωρίτερα, λόγω του επικείμενου πανελληνίου πρωταθλήματος της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης. Ο ΝΟΙ διακόπτει τις προπονήσεις του από Σάββατο 21/04 έως και Τρίτη 24/04/2018.
Εκ του ΔΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σε όλη την Ελλάδα η περίοδος "Φορμαρίσματος" είναι ο Μάιος για τις ημερίδες και τα πανελλήνια πρωταθλήματα που ακολουθούν το επόμενο διάστημα..και στην ιτέα κλείνει το κολυμβητήριο και μόνο ενδιαφέρον είναι το πόλο (που σωστά πρέπει να είναι της άμεσης προσοχής μας ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ)
Η Ιτέα δεν ακούγεται πουθενά πια στην κολύμβηση και αυτό είναι μεγάλη αποτυχία

Με ιδιαίτερη πικρία για την εξέλιξη της κολύμβησης στο ΝΟΙ