Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: Πρόσκληση Αλληλεγγύης


Δήμος Δελφών
Γραφείο Τύπου
Άμφισσα, 13 Νοεμβρίου 2017

                               Πρόσκληση-Κάλεσμα σε συμμετοχή

Ο Δήμος Δελφών σε συνεργασία με την Εταιρία Μέριμνας και Αποκατάστασης Ατόμων με Ψυχοκοινωνικά προβλήματα διοργανώνει το 2ήμερο εκδηλώσεων « Αλληλεγγύη» που θα πραγματοποιηθεί στην Άμφισσα στις 8-9 Δεκεμβρίου και θα περιλαμβάνει μουσικοχορευτικά δρώμενα, Χριστουγεννιάτικo παζάρι και άλλες δραστηριότητες, με στόχο τη μέγιστη δυνατή συγκέντρωση τροφίμων που θα διατεθούν στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη σε όλο το Δήμο Δελφών, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Στόχος του Δήμου Δελφών, του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Εταιρίας Μέριμνας και Αποκατάστασης Ατόμων με Ψυχοκοινωνικά προβλήματα είναι αυτή η πρωτοβουλία να αγκαλιαστεί από ολόκληρη την κοινωνία του τόπου μας και να καθιερωθεί σε μόνιμη και σταθερή βάση στη διάρκεια του χρόνου και στη συνείδηση των συνδημοτών μας. Πιστεύουμε βάσιμα ότι με τη συμπαράσταση όλων σας θα καταφέρουμε για ακόμα μία φορά να δείξουμε στις γιορτινές μέρες που έρχονται το κοινωνικό και ανθρώπινο πρόσωπό μας!
Στο πλαίσιο αυτό σας καλούμε να συμμετάσχετε στη διημερίδα αυτή και να την εμπλουτίσετε με τον τρόπο που εσείς θέλετε και μπορείτε. Στείλτε μας τις προτάσεις σας έως και το Σάββατο 18 Νοεμβρίου ή καλέστε μας για το σκοπό αυτό.
Ακόμα και μόνο η ελάχιστη αποστολή ποσότητας τροφίμων ή άλλης υλικής βοήθειας για εμάς θα είναι πολύτιμη συμβολή στην προσπάθειά μας.

Εκ των προτέρων σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Για περισσότερες λεπτομέρειες απευθυνθείτε στα εξής τηλέφωνα:

Τούλα Σορώκου: 6944833471

Μαρία Τσάφου: 6936819790

Γιατί και σε αυτές τις γιορτές στο Δήμο Δελφών πρώτα απ όλα...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ














Δεν υπάρχουν σχόλια: