Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Ο Πέτρος Μαντούβαλος εξελέγη ομόφωνα πρόεδρος του Αστέρα Ιτέας


Βόμβα στο τοπικό ποδόσφαιρο!

Με την ομόφωνη εκλογή του γνωστού ποινικολόγου και πρώην βουλευτή Πέτρου Μαντούβαλου στη θέση του προέδρου ολοκληρώθηκε με επιτυχία σήμερα το απόγευμα στο Κυριακοπούλειο η Γ.Σ. του Αστέρα Ιτέας.

«Είναι μέρα χαράς. Ο Αστέρας θα αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική εκπροσωπώντας όλη τη  ποδοσφαιρική Φωκίδα» θα πει στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Μαντούβαλος τονίζοντας παράλληλα ότι είναι γνωστή η αγάπη του όσο και  ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, τόσο ως μέλος του Ολυμπιακού και προσωπικός φίλος και συνεργάτης του κ. Μαρινάκη όσο και  αγωνιζόμενος ως τερματοφύλακας στην ομάδα της Βουλής.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε ότι αυτή του την κίνηση δεν θα πρέπει να την εμπλέξει κανείς με την πολιτική ενώ ταυτόχρονα εξεδήλωσε την επιθυμία του να βοηθήσει ηθικά και οικονομικά τους αθλητικούς συλλόγους του νομού.
«Εμείς δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε με κανένα σωματείο της Φωκίδας, Αν για πχ έρθει ο Φωκικός, που αγωνίζεται σε διαφορετική κατηγορία, και μου ζητήσει βοήθεια θα τη λάβει στο μέτρο του δυνατού. Αυτό ισχύει με όλα τα αθλητικά σωματεία , και όχι μόνο τα ποδοσφαιρικά, γιατί πεποίθησή μου είναι ότι πρέπει όλοι μας να βοηθούμε τον υγιή αθλητισμό» θα δηλώσει χαρακτηριστικά για να εισπράξει το χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων μελών του αθλητικού σωματείου.

Αναλυτικό ρεπορτάζ από τη Γενική Συνέλευση του Αστέρα στην έντυπη έκδοση της ΩτΦ που θα κυκλοφορήσει την επόμενη Τρίτη.


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει,εδω ήρθαμε.Αφου εχει παίξει και στην ομάδα της βουλής!Σσας παρακαλούμε μη μας πείτε τους συμπαίχτες του ,ούτε τον προπονητή, ούτε και τον πρόεδρο

Ανώνυμος είπε...

Ουτε και τους χορηγούς!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ Ο ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΦΩΚΙΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τεράστιο λάθος τακτικής του εφόσον επιθυμεί να είναι υποψήφιος βουλευτής. Θα μπορούσε να βοηθάει τον Αστέρα εξωθεσμικά.

ΑΒ είπε...

Προς Αστέρα: Αυτό το πανό "NO POLITICA" βάλτε το λίγο πιο ψηλά, καλύτερα πάνω από τον πάγκο των ποδοσφαιριστών. Να φωνάξει ο πρόεδρας το φίλο Μαρινάκη να το σηκώσει λίγο πιο ψηλά.

Προς Μαντούβαλο: Άμα είσαι για παραθέρι δεν ασχολήσαι καλύτερα με τον φιλοδασικό και τον εξωραϊστικό σύλλογο; Να αφήσεις λόγο να σε θυμόνται.

Ανώνυμος είπε...

Καρτερία,γαιτι ρε συ πέφτει τοσο λογοκρισία ;εστειλα ενα κειμενο κ δεν δο ανέβασες ,ενω ουτε βρίζω αλλα ουτε λεω ψεματα....γιατι κρύβεις την αληθεια απο τον κοσμο;;πες μας ποιος ειναι ο Μαντούβαλος !!!πες για την απόφαση περί παραδικαστικού κυκλώματος !!!