Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

ΙΤΕΑ... Η νησίδα του Αγίου Κωνσταντίνου θα φωτισθεί ξανά!Από το 2003 είχε φωτιστεί (με φωτοβολταϊκά) το εκκλησάκι του Αγ. Κων/νου στη νησίδα μπροστά στο λιμάνι.

Με το πέρασμα των ετών, οι μπαταρίες εξαντλήθηκαν και αυτές τις μέρες θα τοποθετηθούν νέες, όπως και νέοι προβολείς Led.

Επειδή είμαι ο τυχερός/άτυχος που θα αναλάβω αυτό το έργο, (και όχι τόσο από πλευράς διαφήμισης, αλλά από ενδιαφέρον για ανάδειξη της περιοχής και των δραστηριοτήτων διαφόρων τοπικών φορέων και εθελοντών), θα καλύψω φωτογραφικά όσο μπορώ το θέμα και θα σας στείλω φωτογραφίες. Η ενεργεία αυτή θα γίνει τις προσεχείς ημέρες.

Ευχαριστώ


Φιλικά Δρίβας Γιώργος4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα συμπατριώτες,θα ήταν πολύ ωραία ιδέα να φωτιζοντουσαν και τα υπόλοιπα δυο πιο κοντινα στην Ιτέα νησάκια.Φαντάζομαι δεν θα είναι πολύ δύσκολο....θα έδειχνε τέλειο το όλο σκηνικό

jame είπε...

Αρκει να είναι απαλός και ατμοσφαιρικος ο φωτισμός.
Μη γίνει Χόλυγουντ!

ΑΒ είπε...

Αρκεί όπου έχει κτίσμα ή καντήλι ο φωτισμός. Γνώμη μου.
Στα άλλα τι να φωτήσεις; Δε φωτάνε τα κουνέλια και οι πέρδικες;

Ανώνυμος είπε...

όχι δεν νομιζω να γινει χολυγουντ φίλε Jame, αλλά θα ειναι το πρωτο φωτεινο σημειο που θ αντικρύζουν τα εισερχόμενα σκάφη μεγαλα και μικρά, και το τελευταίο αναχωρώντας. Θα ειναι και κατι ευχάριστο για τους ντόπιους ψαράδες και μή, οσον αφορα προσανατολισμό και αποστάσεις..

Δρίβας Γιώργος