Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

«Χαμός» στο Δ. Αθηναίων: Καμίνης απειλεί με διαγραφές - Πήραν το γραφείο συμβούλου
Σοβαρά πολιτικά γεγονότα για τον Δήμο Αθηναίων, την Α’ Αθήνας και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη σηματοδοτούν τα όσα συνέβησαν σε κλειστή σύσκεψη στο Μέγαρο της Κοτζιά, μεταξύ του Γιώργου Καμίνη και δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.
Οι πληροφορίες που δημοσιεύει «Το Παρόν της Κυριακής» στο πρωτοσέλιδό του, επιβεβαιώνουν σχετικό ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr, για τη συνεδρίαση της δημοτικής παράταξης “Δικαίωμα στην Πόλη” που οργανώθηκε από τον δήμαρχο με αφορμή την παραίτηση του αντιδημάρχου Λευτέρη Παπαγιαννάκη από μέλος του Συντονιστικού Συμβουλίου της παράταξης, τη σκοπούμενη διαγραφή του Παναγιώτη Μπέη, αδελφού του πρώην δημάρχου Αθηναίων, και την επίπληξη των δημοτικών συμβούλων Χριστίνας Βασιλείου, Ελένης Ζαχαροπούλου, Γιώργου Αποστολόπουλου και Πηνελόπης Γκούμα λόγω της διαφοροποίησής τους σε πολιτικά ζητήματα και της κριτικής που ασκούν για την άσχημη κατάσταση στην πόλη.
Το ζήτημα είναι ιδιαίτερα σοβαρό, καθώς υποκρύπτεται σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στην ομάδα των ΠΑΣΟΚογενών, που έχουν συμμαχήσει με ανένταχτους συμβούλους, και σε όσους προέρχονται από ΔΗΜΑΡ, Ποτάμι και Νέα Δημοκρατία, οι οποίοι χαίρουν της υψηλής εκτίμησης του κ. Καμίνη.
Σύμφωνα πάντα με «Το Παρόν», το αποτέλεσμα της αποτυχημένης πολιτικής τακτικής του δημάρχου είναι μια σφοδρή και, όπως φαίνεται, οργανωμένη αντίδραση από τους πρώτους, που φρέναρε κάθε όρεξη για διαγραφές και επιπλήξεις. Το τι ακούστηκε, δεν λέγεται… Πολλοί αναφέρθηκαν σε ίντριγκες, ομάδες ευνοουμένων του δημάρχου, συνωμοσίες και απουσία υποστήριξης του έργου συμβούλων που προέρχονται κυρίως από το ΠΑΣΟΚ.
Τα χειρότερα, όμως, λέει η εφημερίδα, συνέβησαν όταν δημοτική σύμβουλος διαμαρτυρήθηκε ότι της πήραν το γραφείο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: