Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Δελτίο τύπου του Δήμου Δελφών για την επίσκεψη του ΓΓΑ στην περιοχή
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                             ΑΜΦΙΣΣΑ, 03.07.2017
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ                                                  
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                                                               
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                              

Διεύθυνση: Πλατεία Κεχαγιά                   
Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα                                  
Τηλέφωνο: 2265350023        
FAX: 2265350021

Α.Δ.Τ.: 48/2017

ΘΕΜΑ:  «Στο Δήμο Δελφών ο Γ.Γ. Αθλητισμού»

Το Δήμο Δελφών επισκέφθηκε την Τετάρτη 28 Ιουνίου ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός. Στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο δημαρχείο της Άμφισσας ο κ. Συναδινός συμμετείχε σε σύσκεψη εργασίας με τη συμμετοχή του Βουλευτή Φωκίδας κ. Η. Κωστοπαναγιώτου, του Δημάρχου Δελφών Θανάση Παναγιωτόπουλου και αντιδημάρχων του δήμου μας.

Κύριο αντικείμενο της σύσκεψης αυτής ήταν οι αθλητικές υποδομές της περιοχής. Ο Γ.Γ. Αθλητισμού έλαβε αναλυτική γνώση των ελλείψεων που καταγράφονται στον συγκεκριμένο τομέα από το Δήμαρχο Δελφών και τους αντιδημάρχους και αναγνώρισε ότι ο νομός Φωκίδας γενικότερα εμφανίζει σημαντικές και χρόνιες καθυστερήσεις στις υποδομές αθλητισμού, δεσμευόμενος ταυτόχρονα να θέσει σε προτεραιότητα την κάλυψη αρκετών από αυτές.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τους αθλητικούς χώρους σε Άμφισσα και Ιτέα, όπου μέσα από την αυτοψία του ιδίου και του κλιμακίου που τον συνόδευε διαμόρφωσε ακριβή εικόνα των ελλείψεων αυτών επαναλαμβάνοντας τη βούληση και το σχεδιασμό της Κυβέρνησης να παράσχει τις αναγκαίες λύσεις, ώστε ο Δήμος Δελφών να αποκτήσει ένα βιώσιμο και ολοκληρωμένο πλέγμα αθλητικών εγκαταστάσεων και χώρων που θα εκσυγχρονίσουν την ποιότητα του αθλητισμού για τη νέα γενιά της περιοχής και θα αναβαθμίσουν συνολικότερα την ποιότητα ζωής των κατοίκων της.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γραφείο Τύπου


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΙΤΕΑΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ή ΑΝΑΦΟΡΑ . ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Ή ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ . ΜΕΛΕΤΕΣ , ΜΕΛΕΤΕΣ ..... ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ