Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕ ΙΤΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ Ν.ΚΑΖΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

διπλή εκδήλωση που περιλάμβανε το ειδικό αφιέρωμα στην μνήμη της εκλιπούσης συμπολίτισσας Γιώτας Μαδούρα












ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΤΕΑΣ


























ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Ενότητα Ιτέας του Δήμου Δελφών, την Κυριακή 15 Μαΐου 2016, η διπλή εκδήλωση που περιελάμβανε το ειδικό αφιέρωμα στην μνήμη της εκλιπούσης συμπολίτισσας Γιώτας Μαδούρα και την παρουσίαση του βιβλίου «ΝΙΛΟΥΦΕΡ», του καθηγητή με τις Μικρασιατικές ρίζες Νίκου Καζαντζόπουλου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Δελφών, Αντιδήμαρχοι Δελφών, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι καθώς και πλήθος συμπολιτών μας.
Το ξεκίνημα της εκδήλωσης έγινε από τον Δήμαρχο Δελφών κ. Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η Αντιδήμαρχος Δελφών ΔΕ Ιτέας κ. Τριανταφυλλιά Πιλάλα-Τσακίρη, η οποία ανάδειξε τα κοινά χαρακτηριστικά των δύο τιμώμενων προσωπικοτήτων στην εκδήλωση, αλλά και απέδωσε τον φόρο τιμής, που πραγματικά άξιζε, στην εκλιπούσα Γιώτα Μαδούρα.
Ακολούθησε το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, με την παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Καζαντζόπουλου, το οποίο προλόγισαν οι κ.κ.  Μαρία Ράπτη και Γεωργία Φρετζαλά, φιλόλογοι, ο εκδότης και συγγραφέας ο ίδιος ο κ. Κωνσταντίνος Κορίδης και τέλος ο συγγραφέας του «ΝΙΛΟΥΦΕΡ» κ. Νίκος Καζαντζόπουλος, με τον οποίο έκλεισε και η εκδήλωση.
Η Αντιδήμαρχος Δελφών ΔΕ Ιτέας συγχαίρει τόσο τους επιμεληθέντες την συγγραφή του παρουσιαζόμενου βιβλίου, όσο και τους δημιουργούς της εκδήλωσης.
 Εκδήλωση κατά την οποία δόθηκε η ευκαιρία στους παριστάμενους να θυμηθούν, άγνωστες για πολλούς και λησμονημένες για άλλους, στιγμές της ιστορίας του τόπου μας.
Ο Δήμος Δελφών θέλοντας να συνεχιστούν προσπάθειες, όπως αυτή του Νίκου  Καζαντζόπουλου, προτρέπει όλους εκείνους που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν με το έργο τους στην ιστορία και τον πολιτισμό αυτού εδώ του τόπου, να το επιχειρήσουν να το κάνουν και υπόσχεται να σταθεί αρωγός στην προσπάθειά τους αυτή. 

                                                                              
Από την Δημοτική Ενότητα Ιτέας
Τριανταφυλλιά Πιλάλα- Τσακίρη
Αντιδήμαρχος
Δ.Ε. Ιτέας

Δήμου Δελφών 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

.
Εγω περνωντας επ εξω ( απ την εκδηλωση )
ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ .....ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ!!!!!!
ΜΗΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑ ?????

ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΜΕΣΑ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ......ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!

ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ .... κα ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ????? ( ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ )

Αρμαγεδδων

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε τι έχει πει κι ο Επίκουρος και βγάλτε συμπεράσματα!Σκοπιμότητες γενικώς; Μας τρελάνατε με τόσες δημοσιεύσεις πριν και μετά την εκδήλωση με επίκεντρο μόνο ένα στην ουσία.... Η Γιώτα πάντως δεν τιμάται όσο της αναλογεί!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικό το βιβλίο, συγκινητική η αναφορά στη Γιώτα, καλή η παρουσία της χορωδίας, κακιστη η παρουσίαση των φωτογραφιών και το όλο σκηνικό στη σκηνή όπως είχε στηθεί πρόχειρα και αλλοπρόσαλλα. Με λίγα λόγια η οργάνωση από το Δήμο έπασχε.

Ανώνυμος είπε...

Την κυρία Γιώτα θα την τιμούμε για πολλά χρόνια και για όσο λειτουργεί βιβλιοθήκη και θα υπάρχουν άνθρωποι με όρεξη να διοργανώνουν προγράμματα σε πολλούς τομείς στην Ιτέα. Ζωντάνεψε τη βιβλιοθήκη και την έκανε από τις καλύτερες της Ελλάδας.
Φιλοπρόοδη με μια λέξη.