Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Yoga στο Γαλαξίδι από το Ξενοδοχείο ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ



Μιά νέα εναλλακτική μορφή τουρισμού , που προωθεί η Κα Παπαλέξη με το Ξενοδοχείο "Γανυμήδης", δείχνει επιτέλους να ανθεί στο Γαλαξίδι! Αυτή της φυσικής ευεξίας και υγιεινής διατροφής…

Αυτή την φορά  το Ξενοδοχείο ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ μαζί με την δασκάλα της Yoga Νικομηνα Οικονόμου εν όψη της παγκόσμιας ημέρας Yoga διοργάνωσε στο Γαλαξίδι ολοήμερο σεμινάριο....Brunch στο ΓΑΝΥΜΗΔΗ και συνέχεια των απογευματινών σεμιναρίων σε κοντινό νησί!!

Μπορεί να μην έχουμε ακόμα επαγγελματικά  ή ιατρικά συνέδρια, αλλά είμαι σίγουρος πως μόλις φτιαχτεί το Παρθεναγωγείο με την μηχανολογική υποστήριξη που να  μπορεί να αντεπεξέλθει σε μία τέτοια διοργάνωση συνεδρίου (και όχι μόνο αλλάζουμε μία σκεπή και βγάλαμε την χρονιά) θα γίνει και αυτό.. .
Σκοπεύουμε ψηλά φίλοι μου, στοχεύουμε  ψηλά…

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από την σελίδα του ξενοδοχείου στο Facebook

Μύρκας.

(οι φωτογραφίες είναι της Vicky Zomenou)










2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι παπάδες το ξέρουνε;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ όμορφη κίνηση από το ξενοδοχείο Γανυμήδης όμως δεν είναι η πρώτη φορά .Πρίν από ένα χρόνο φιλοξενήθηκε αντίστοιχη ομάδα με δασκάλα της yoga την Μαρία Παπαδοπούλου και τα σεμινάρια έγιναν στο Παρθεναγωγείο !!

Το 2012 το ξενοδοχείο Γανυμήδης πρωτοπορεί φιλοξενόντας ομάδα από το Πανεπιστήμιο του Cambridge χρησιμοποιώντας και πάλι το Παρθεναγωγείο ως χώρο σεμιναρίων με ενέργειες της Χρυσούλας Παπαλέξη .

Μπραβο που αναδικνύει το Γαλαξίδι !