Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Παραιτήθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου Άμφισσας


Οι πρώτες παραιτήσεις διοικητών και υποδιοικητών νοσοκομείων έγιναν αποδεκτές από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και δημοσιεύτηκαν τη Μ. Τρίτη στο «Διαύγεια».
Συγκεκριμένα έγιναν δεκτές οι παραιτήσεις των διοικητών ή υποδιοικητών των νοσοκομείων Ληξουρίου, Καστοριάς, Ιεράπετρας, Λαμίας, Αμαλιάδας, Αγ. Παύλος, Γ.Ν. Λάρισας και Άμφισσας.

Όπως είναι γνωστό, ο υπουργός Υγείας έχει ζητήσει την παραίτηση όλων των διοικητών των νοσοκομείων οι οποίοι δείχνουν «απροθυμία» να προβούν σε αυτή την ενέργεια. Από τις σημερινές αποφάσεις που δημοσιεύτηκαν στο «Διαύγεια» προκύπτει καθαρά ότι η τακτική αυτή συνεχίζεται, αφού μόνον 8 και για διαφορετικούς λόγους απάντησαν θετικά στο αίτημα του υπουργούς.
Ωστόσο, δημοσιογραφικές πληροφορίες που επιμένουν σε συνδυασμό με πρόσφατες δηλώσεις του υπουργείου Υγείας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η πολιτική ηγεσία είναι αποφασισμένη να αλλάξει τις διοικήσεις των περισσότερων νοσοκομείων, καθώς αποτέλεσαν το βασικό βραχίονα για την υλοποίηση των μνημονιακών πολιτικών. ergasianet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: