Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Μια άλλη οπτική για τη χορηγία της Περιφέρειας Στερεάς στο "Στοιχειό της Χάρμαινας"


Ρίγη συγκίνησης έχουν καταλάβει τους φετινούς καρναβαλιστές στο «Στοιχειό της Χάρμαινας» μετά την εξωφρενική χορηγία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που φτάνει στα δυσθεώρητα ύψη των δύο χιλιάδων ευρώ (2.000 €)!
Όλα τα λεφτά -τα ρέστα της στην κυριολεξία- έδωσε η Περιφέρεια για ένα από τα πέντε καλύτερα ετήσια events (εκδήλωση) του νομού Φωκίδας!
Πλέον οι αντιαισθητικές κουδούνες θα αντικατασταθούν από επίχρυσα καμπανάκια μινιατούρα από την Παναγία των Παρισίων, και τα δέρματα από Burberry πανωφόρια, ενώ και το μακιγιάζ θα αναλάβουν επαγγελματίες από το στούντιο της L' Oreal.
Μετά από μία διαρροή από τους Anonymous έχουμε στην κατοχή μας τον συνολικό προϋπολογισμό του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας:
Για τις παρακάτω εκδηλώσεις θα δοθούν από την Περιφέρεια:
Ήχοι του Δάσους: 12 ρολά χαρτιά υγείας γκοφρέ χρώματος ροζ, 1 κούτα χαρτάκια rizzla (το μεγάλο μέγεθος) χρώματος ασημί, 5 αποσμητικά Rexona με άρωμα Teen Spirit.
Γιορτή της Σαρδέλας στην Ερατεινή: 3 κιλά αλάτι (θα γίνουν παστές φέτος και όχι στα κάρβουνα για λόγους πυρασφάλειας & οικονομίας).
Αλευρομουντζούρωμα Γαλαξίδι: 2 σακουλάκια του κιλού φούμο χρώματος μπλε, 1 πακέτο μωρομάντηλα (το αλεύρι έχει πάει στο κοινωνικό παντοπωλείο).
Φεστιβάλ Δίπλα στο Ποτάμι & Ημέρα Χορού Κίρρα: 10 σκαμπό χωρίς πλάτη, 2 ομπρέλες θαλάσσης, 6 κουτάκια Ελληνική μπύρα.
Για να σοβαρευτούμε κύριοι λίγο όσο είναι ακόμα καιρός: δε γίνεται να δίνετε ένα σωρό λεφτά σε ειδικούς για το σχέδιο της τουριστικής ανάπτυξης, σε περίπτερα εκθέσεων, και για προσπέκτους σε 8 γλώσσες, και να αφήνετε τον ορισμό του τουρισμού γυμνό. Τι θα γράφετε στους τουριστικούς σας χάρτες όταν μία ημέρα κουραστούμε να βάζουμε από την τσέπη και από τον χρόνο μας και απλά ένα πρωί δεν υπάρξουν αυτές οι εκδηλώσεις; Δεν γίνεται το Καρπενήσι να πηγαίνει σε διεθνής εκθέσεις σε Ισραήλ, Ρωσία και Γερμανία και να στήνει περίπτερο δίπλα σε άλλες χώρες (Όχι πόλεις! Ολόκληρες χώρες!) και εμείς να κάνουμε εκκλήσεις σε εθελοντές μπας και γίνει τίποτα.
“Μύρκας”

Δεν υπάρχουν σχόλια: