Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ






ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δελφών ενημερώνει τους Δημότες μας ότι λόγο των ισχυρών βροχοπτώσεων στην περιοχή του Μόρνου και λόγω των φερτών υλών στο κανάλι του Μόρνου παρουσιάστηκε θολότητα στο πόσιμο νερό στο Διυλιστήριο της Άμφισσας και σε πολλές Κοινότητες του Δήμου μας. 

Η υπηρεσία μας έχει επέμβει με τεχνικά μέσα για την αποκατάσταση του προβλήματος και αύριο Δευτέρα 2-2-2015 θα προβεί στη διενέργεια των ενδεδειγμένων χημικών αναλύσεων.

Συνιστούμε για προληπτικούς λόγους και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία οι Δημότες μας να αποφεύγουν πόση του ύδατος και μέχρι την πλήρη αποκατάσταση του προβλήματος.


Άμφισσα 1-2-2015


Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ν.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΡΓΗΣΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ.ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΙΚΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Το νερό περνώντας από το διυλιστήριο πρέπει να εξέρχεται καθαρό στην όψη, διαφανές, χωρίς ιζήματα, οσμές και μικροοργανισμούς.
Με λίγα λόγια πόσιμο.
Αν το νερό οδηγείται στη κατανάλωση σε αυτά τα χάλια πρέπει ΑΜΕΣΩΣ να ελεγχθούν άν υπάρχουν και αν λειτουργούν όλα τα στάδια καθαρισμού του.
Διαφορετικά , τυχεροί είμαστε που δεν έχουμε πάθει όλοι τύφο.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Ανώνυμος είπε...

Αντι να βγουν με ντουντουκες να προλαβουν τα χειροτερα αυτοι ενημερωσαν μεσω υπολογιστων θα μας πουν . Δεν ξερουν αραγε οτι δεν γνωριζουν ολοι απο υπολογιστες ? Αντι να καθονται στις καρεκλαρες τους μηπως θα επρεπε να βγουν να σταματησουν τον κοσμο να δινει νερο στα παιδακια . Υπ οψιν βεβαια οτι μαζευονται και στοιχεια διοτι με το που θα παθει ενα παιδακι το παραμικρο αυτος που θα παει στον Εισαγγελεα εχει ονοματεπωνυμο , ειναι υπευθυνος και δεν θα κατηγορησει την απροσωπη υπηρεσια του Δημου διοτι γι αυτο εγινε προισταμενος για να ελεγχει , δεν εγινε για δημοσιες σχεσεις και καφενεια . ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ που αφησαν τοσες ημερες να πινουν νερο τα παιδακια αφου ηξεραν το προβλημα .