Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Γιατί ο Α.Σαμαράς αρνείται το debate με τον Α.Τσίπρα;

Εικόνα Γιατί ο Α.Σαμαρά αρνείται το debate με τον Α.Τσίπρα;

Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας καλούν τον Αντώνη Σαμαρά να αποδεχθεί την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για διεξαγωγή ντιμπέιτ και να αντιπαρατεθεί με τον Αλέξη Τσίπρα επιχειρώντας μέσα από αυτή τη συζήτηση να αναπτύξει και τις θέσεις του κόμματος εν’ όψει εκλογών. Η απάντηση όμως είναι, αρνητική.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες το κλίμα που έχουν εισπράξει οι υποψήφιοι βουλευτές από τις εκλογικές περιφέρειές τους είναι υπέρ της διεξαγωγής ενός τηλεοπτικού διαλόγου προκειμένου να γίνουν ευκρινέστερες οι προτάσεις και οι διαφορές της αφήγησης για την επόμενη μέρα ανάμεσα στον Αντώνη Σαμαρά και τον Αλέξη Τσίπρα.
Η υποψήφια της ΝΔ στην Α΄ Αθήνας, Ντόρα Μπακογιάννη είχε εμφανιστεί θετική για ενδεχόμενη τηλεμαχία. «Ο διάλογος πάντα κάνει καλό. Άλλωστε, εκτιμώ ότι σε κάθε ευκαιρία που δίνεται η δυνατότητα να αντιπαρατεθούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ, κερδίζουμε», τόνισε.
Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, μέχρι σήμερα εμφανίζεται ανένδοτος: Δεν αποδέχεται να συνομιλήσει με τον κ. Τσίπρα τον οποίο χαρακτηρίζει ως «υβριστή» του - θέση που ενισχύθηκε έπειτα από τα όσα απίστευτα ακούστηκαν από τον κομματικό διευθυντή του ρ/σ «Στο Κόκκινο» Κ. Αρβανίτη - τον οποίο η Κουμουνδούρου κάλυψε απόλυτα δια της σιωπής της.
 
Τα θετικά μηνύματα από το «γαλάζιο» στρατόπεδο θα περάσουν μέσα από την ιστοσελίδα Lemetinalithia.gr ενώ ανοιχτό παραμένει το εάν το επιτελείο Σαμαρά αποφασίσει να δώσει το πράσινο φως για σκληρή διαφημιστική καμπάνια που θα στηρίζεται στα όσα έχει πει μέχρι σήμερα ο κ. Τσίπρας αλλά και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Σήμερα ο κ. Σαμαρά ξεκινά περιοδεία στο νομό Ιωαννίνων, το απόγευμα μιλά σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, ενώ αύριο θα επισκεφθεί το Αγρίνιο.

defencenet.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η αληθεια ειναι μια το εισαι μαλ@@@ς το ειπε ολη η γαλλια και οχι ο αρβανιτης

Π.Μ. είπε...

Vive la France! Vive l' Arvanite aussi!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
defencenet.gr.
ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ) ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ ΕΦΤΑΝΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΙΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.