Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Απελπισία στο στρατόπεδο του ΓΑΠ! Προσπαθούν να εμψυχώσουν τους οπαδούς του Γιωργάκη επικαλούμενοι... μυστικές δημοσκοπήσεις


Απελπισία έχει κυριεύσει το επιτελείο του ΓΑΠ και τους υποστηρικτές του, που βλέπουν ότι τα περιθώρια εισόδου στη βουλή για το ΚΙΔΗΣΟ στενεύουν επικίνδυνα καθώς σε όλες τις δημοσκοπήσεις, όλων των εταιρειών δεν πιάνουν το όριο του 3% και μάλιστα τις πρώτες μέρες από την ανακοίνωση του κόμματος , που συνήθως δίνει ένα μεγαλύτερο αέρα στα νέα κόμματα, που μειώνεται όσο προχωρά η προεκλογική περίοδος και η πόλωση αυξάνεται.
Χαρακτηριστικό είναι ότι βλέποντας το αρνητικό κλίμα πολλά γνωστά στελέχη του βαθέως ΠΑΣΟΚ, που βρίσκονται κοντά στον πρώην πρωθυπουργό αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια του νέου κόμματος, εκτιμώντας ότι είναι απίθανη η είσοδος στη βουλή.
Πριν από μερικές μέρες, ο Γιώργος Πεταλωτής( η μεγάλη πολιτική φυσιογνωμία που μας είχε λείψει τόσο καιρό) αναφέρθηκε σε μια δημοσκόπηση που διεξήχθη για λογαριασμό της JP Morgan στην οποία και εμφανίζεται μια εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτήν που παρουσιάζουν ελληνικές εταιρίες.
Χθες η πιο γνωστή ιστοσελίδα  υμνητών του ΓΑΠ στο διαδίκτυο μπροστά στην απελπισία που έχει κυριεύσει τους υποστηρικτές του ΚΙΔΗΣΟ δημοσίευσε τη φανταστική δημοσκόπηση (από μούφα εταιρία) στην οποία αναφερόταν ο κ. Πεταλωτής.
Σύμφωνα με τα παπαγαλάκια του ΓΑΠ, στις 7 Ιανουαρίου η JP Morgan έστειλε ένα e-mail σε στελέχη και συνεργάτες της σχετικά με τις προσεχείς ελληνικές εκλογές. Σε αυτό γίνεται αναφορά σε μέτρηση εταιρείας με το όνομα «Pro Olympic Circles» η οποία δείχνει τα εξής ποσοστά:
ΣΥΡΙΖΑ 35%
 Νέα Δημοκρατία 25%
 ΠΑΣΟΚ 2,2%
 Χρυσή Αυγή 8,6%
 ΚΚΕ 5%
 ΑΝΕΛ 2.5%
 Ποτάμι 4%
 Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών 4,8%
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια ιστοσελίδα δεν έχει δημοσιεύσει καμία πραγματική δημοσκόπηση από όσες έχουν διενεργηθεί τον τελευταίο καιρό και έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από όλες τις γνωστές εταιρείες MRB, ALCO,PULSE, K.RESEARCH,RASS κλπ καθώς καμία δεν δείχνει ότι το ΚΙΔΗΣΟ μπαίνει στη βουλή.
 
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βρε Τζεφρι το λεει και το ονομα της εταιρειας πουη σου δινεθι ψευτικα αποτελεσματα Pro Olympic , δηλαδη ΠΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ !!!!!