Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΟΣ : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ






                                                                                   Άμφισσα, 18 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Κεντρική Προεκλογική Συγκέντρωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Δημοκρατική Παράταξη στην Άμφισσα.

Κατά την εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό οι υποψήφιοι βουλευτές του Νομού κα Π. Γαζή, κος Λ. Καραμπάρμας και κος Χ. Τσιλίκης και ο κεντρικός ομιλητής π. Υπουργός Ι. Κουτσούκος.

Τόσο οι υποψήφιοι βουλευτές όσο και ο κος Κουτσούκος τόνισαν ότι όσοι είμαστε εδώ μας ενώνουν η κοινή πορεία και αγώνες και το αίσθημα δικαίωσης για όλα όσα πετύχαμε για τους πολίτες και για τη χώρα διαχρονικά. Είναι χρέος μας να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία του κινήματος που πρώτος σήκωσε το 1974 ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Στόχος για τις επικείμενες εκλογές επεσήμαναν ότι είναι το ζήτημα του τρίτου πόλου, της τρίτης εντολής, γι' αυτό το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται ως εγγυητής και καταλύτης.

 

Κάλεσαν μάλιστα όλους να δώσουν τον αγώνα πρόσωπο με πρόσωπο, σπίτι με σπίτι. Γιατί είναι ένας αγώνας για την παράταξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. , για την Πατρίδα και το μέλλον των παιδιών μας.

Επισημάνθηκε τέλος ότι η χρήσιμη ψήφος είναι η ψήφος στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. γιατί έχει μεγάλη σημασία ποιος θα είναι πρώτος ή δεύτερος στις εκλογές, αλλά εξίσου σημαντικό είναι ποιος θα είναι τρίτος. Ποιος θα είναι ο εγγυητής, ο καταλύτης της εθνικής σταθερότητας.

Έχει μεγάλη σημασία για τη χώρα και το μέλλον της αυτός ο παράγοντας να έχει υπευθυνότητα, γνώση και εμπειρία. Να έχει δοκιμαστεί.

Δεν μπορεί αυτό το ρόλο να τον πραγματοποιήσει ούτε η Χρυσή Αυγή ούτε το Ποτάμι, ένας συνεταιρισμός παλαιών στελεχών, κρατικοδίαιτων Γραμματέων, ανένταχτων διανοούμενων και δεξιών νεοφιλελεύθερων.

Ο ρόλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι κρίσιμος για το μέλλον αυτής της χώρας. Γιατί είναι μια Δημοκρατική δύναμη που πιστευτεί στην Ευρωπαϊκή πορεία της. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα παίξει ένα ρόλο υπεύθυνο, εθνικό, προοδευτικό, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να στηρίξουμε και να διευκολύνουμε προγραμματικές εξαγγελίες και δεσμεύσεις ανεφάρμοστες και βλαπτικές

 

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΦΩΚΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: