Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες - Χιόνια και στο κέντρο της Αθήνας;

Φωτογραφία για Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες - Χιόνια και στο κέντρο της Αθήνας;

Νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές, χιόνια και περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται σταδιακά από σήμερα, Κυριακή (04/01/2015).
Πιο συγκεκριμένα, στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές το βράδυ στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, που τη νύχτα θα στραφούν σε βορείους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Δυτική Στερεά. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα είναι από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Ανατολική Στερεά. Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και από αργά το απόγευμα στα νότια καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί, νοτιοδυτικοί 4 με 5 στα νοτιά τοπικά 6 μποφόρ. Από το βράδυ στο βορειοανατολικό Αιγαίο σταδιακά βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 5 έως 12 και στα νότια από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Με πληροφορίες από το www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: