Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΕΝΑ ΣΤΑ ΕΝΑ.... Ένας αθλητής , ένα μετάλλιο .......Μετάλλιο σε παγκόσμιο τουρνουά TAE KWONDO


 

ο Αθλητής Θύμιος Μαμαρέλης με τον προπονητή του Συλλόγου "Πάμμαχοι" κ. Δημήτρη Καλημάνη.


Με έναν και μόνο αθλητή συμμετείχε ο αθλητικός Σύλλογος «Πάμμαχοι» στο “1st Korean Ambassador Cup 2014” στη Σόφια της Βουλγαρίας  και κατέκτησε το μετάλλιο.

Το Χάλκινο μετάλλιο  απέσπασε ο αθλητής του Συλλόγου «Πάμμαχοι»  Ευθύμιος Μαμαρέλης ,στην παγκόσμια συνάντηση Tae Kwondo στη Βουλγαρία , η οποία διεξήχθη στις 29 Νοεμβρίου 2014.

Σε ένα τουρνουά υψηλών απαιτήσεων, ο δεκαεξάχρονος αθλητής   Θύμιος Μαμαρέλης  κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών στην κατηγορία έως 68 κιλά και να  κάνει  την Ελλάδα και τη  Φωκίδα υπερήφανη .

 Ο   προπονητής  του Συλλόγου « Πάμμαχοι»  κ. Δημήτρης Καλημάνης γνωστός πλέον για τα μετάλλια που αποσπά ο Σύλλογος του τόσο σε πανελλήνια όσο και σε πανευρωπαϊκά αλλά κυρίως σε παγκόσμια τουρνουά, δηλώνει υπερηφάνεια και ικανοποίηση για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου .

Με τόσες διακρίσεις, οι οποίες ολοένα και αυξάνονται, ο Σύλλογος «Πάμμαχοι» συνεχίζει να αγωνίζεται με αμείωτη ένταση και να προετοιμάζεται για το 2ο Πανελλήνιο Κύπελο   TAE KWONDO που θα γίνει στην Αθήνα  12-14 Δεκεμβρίου  2014 .

Συγχαρητήρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: