Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Απεργία πείνας μπροστά στην Γερμανική Πρεσβεία στην Αθήνα.




Frohe Weihnachten und glückliches neues Jahr.



Αυτή την Τετάρτη 17/12 στις 6μμ πραγματοποιείται συνάντηση με τους απεργούς πείνας μπροστά στην Γερμανική Πρεσβεία Καραολή 3 απέναντι από το πολεμικό μουσείο 150 μέτρα από την στάση Μετρό Ευαγγελισμός στην Αθήνα.

Ο πρ Βουλευτής Λευτέρης Κωνσταντινίδης, ο Νίκος Καρακίτσος και ο Τάσος Μηλιαράκης κάνουν απεργία πείνας, για να απαιτήσουν την επιστροφή των κλεμμένων αρχαιοτήτων, το ένα εκατομμύριο βιβλία, την επιστροφή του αναγκαστικού δανείου και την αποζημίωση για τα θύματα και τις υλικές καταστροφές. 




Αυτή την Τετάρτη 17/12 στις 6μμ πραγματοποιείται συνάντηση με τους απεργούς πείνας μπροστά στην Γερμανική Πρεσβεία Καραολή 3 απέναντι από το πολεμικό μουσείο 150 μετρα από την στάση Μετρό Ευαγγελισμός στην Αθήνα.

Ο πρ Βουλευτής Λευτέρης Κωνσταντινίδης, ο Νίκος Καρακίτσος και ο ΤάSOS Μηλιαράκης κάνουν απεργία πείνας, για να απαιτήσουν την επιστροφή των κλεμμένων αρχαιοτήτων, το ένα εκατομμύριο βιβλία, την επιστροφή του αναγκαστικού δανείου και την αποζημίωση για τα θύματα και τις υλικές καταστροφές. - See more at: http://www.airetos.gr/default.aspx?pageid=14511#sthash.AEi0R2FQ.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: