Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Γ. Ρωμανός: «Να γίνει δεκτό το αίτημα του παιδιού μου»





«Η κατάσταση υγείας του γιου μου είναι σε κρίσιμη φάση και όσο περνούν οι μέρες αυξάνονται οι πιθανότητες θανάτου του παιδιού μου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, κατά κύριο λόγο για την κυβέρνηση», δήλωσε ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού, Γιώργος, μετά την συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Αντώνη Σαμαρά, παρουσία και του υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου.

«Μέχρι στιγμής δεν βρέθηκε λύση στο πρόβλημα. Ζητάω να γίνει δεκτό το αίτημα του παιδιού μου (να σπουδάσει στο ΤΕΙ Αθηνών)» ανέφερε επισημαίνοντας ότι «όλη η κοινωνία ξέρει με ποιανού το μέρος είναι το δίκιο» υποστήριξε ο κ. Ρωμανός, ο οποίος πήγε στη συνάντηση, χωρίς την σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός είπε στον πατέρα του Νίκου Ρωμανού: «Σαν γονιός συμμερίζομαι την αγωνία για την υγεία του παιδιού σας, όμως ως πρωθυπουργός που σέβεται τη διάκριση των εξουσιών δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να παρέμβω στη Δικαιοσύνη».

Στο αίτημα του πατέρα να δοθεί κάποια λύση, ο υπουργός Δικαιοσύνης τού ανέλυσε το νομικό πλαίσιο για υπόδικους και κατάδικους και τον νέο νόμο για την εξ αποστάσεως παρακολούθηση των μαθημάτων και του εξήγησε ότι δεν έχει θεσμικά τη δυνατότητα να παρέμβει στα αρμόδια όργανα της Δικαιοσύνης.




"Κ"

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια με ποιό δικαίωμα θυσιάζεται ένα παιδί στον βωμό κάποιας ιδεοληψίας?

Γιατί έχουν πέσει όλοι να εκμεταλλευθούν πολιτικά (;) τις ευαισθησίες ενός παιδιού ?

μέσα σ αυτούς και ο πατέρας του.......με την δήλωσή του ότι συνεπάγεται ο θάνατός του κάτι σοβαρό για την κυβέρνηση..? Πάμε καλά ;;; τι συμβαίνει στην Ελληνική κοινωνία τελικά;;



Ανώνυμος είπε...

Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ - ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΗ- ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΗ !!! ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ...ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ;;;; ΚΥΡΙΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (ΔΙΚΗΓΟΡΕ) ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ? EIΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα για το παιδί που επέλεξε να γίνει επαναστάτης του απόλυτου κενού μια απόλυτα κενής χώρας...Όμως η επιλογή του να πεθάνει είναι δική του και ίσως και σε ένα ποσοτό και της Πολιτείας που δεν δείχνει τις ευαισθησίες της. Όμως για το παιδάκι απ την Ιτέα που πέθανε άδικα επειδή η Πολιτεία κατέστρεψε τα Νοσοκομεία και τις δομές υγείας ποιός ποιός θα πληρώσει ;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Και φτάσει ο Νίκος Ρωμανός για τη κατάσταση στην υγεία ; στην ανεργία ; στην δουλοπρέπεια μιας αναξιοπρεπούς συγκυβέρνησης που εμείς εκλέξαμε ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ, Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΟΤΙ : ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ , ΣΤΡΕΦΩ ΕΝΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ-ΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟ ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΑΝΝΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ , ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΩ ΤΟΝ ΕΝΟΠΛΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΒΙΑΖΩ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΙ ΕΝΑ ΛΑΟ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ !!!!!!! ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ . ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΓΩ ΛΕΩ : ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ !!!!!!!!!!!!!!!! ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑΣ ΑΠΛΑ ΚΟΙΝΟΣ ΕΝΟΠΛΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΕΙ !!!!! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝΕ ΣΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ , ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΛΟΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ !!!!!!!!!!!