Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Άρχισε ο εποικισμός του λόφου των Αγίων Αναργύρων Ιτέας ; (φωτό)






Σύμφωνα με πληροφόρηση και φωτογραφίες αναγνώστη μας , "τριτοκοσμική" εγκατάσταση ατόμου/ων , φαίνεται πως άρχισε στον λόφο των Αγ.Αναργύρων.
Ας ελπίσουμε να μη αποτελέσει την απαρχή κατάληψης του λόφου.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΛΑΓΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ....

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΑΜΕΣΣΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν τον διωξουν αμμεσως προτεινω να παμε κι εμεις να καταλαβουμε ενα σημειο και να βαλουμε κι εμεις τροχοσπιτα και μαλιστα απο την αλλη μερια με θεα την θαλασσα !!!!! Αληθεια αυτο δεν εννοχλει το Δελφικο τοπιο ; Επρεπε να ειχε φυγει απο το σημειο εχθες διοτι αυριο θα ειναι αργα !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΡΕΠΕ ΕΙΔΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΑΝΟ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ . ΟΣΟ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΡΙΖΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΑΝΕΙ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ !!!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ , Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ? ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΑΜΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ?????

Ανώνυμος είπε...

αναρωτηθηκε κανεις σας γιατι αυτος ο ανθρωπος πηγε να μεινει εκει σε ενα τροχοσπιτο 2χ2,διπλα στον εθνικο δρομο,μονος,χωρις θερμανση, χωρις νερο,τουαλετα.....πεσατε σαν τα κορακια πανω του και ξεχασατε τις βιλες που ειναι παραπανω για τις θερινες διακοπες καποιων, αυτες δεν σας ενοχλουν; κοινωνια απο υαινες για να μην πω απο κουκουλοφορους

Ανώνυμος είπε...

Οποιο προβλημα και να ειχε γιατι δεν πηγε κοντα στο γηπεδο ας πουμε προς την Κιρρα και σε αλλα μερη αλλα προτιμησε ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ τον λοφο των Αγ.Αναργυρων ? Καπως ετσι ξεκινανε φιλε των 9.30 οι καταπατησεις !!! Οσο για τις βιλες που λες , αν ειναι παρανομεσ με συνοπτικες διαδικασιες γκρεμισμα και τα εξοδα να πανε στην εφορια στο ονομα του καταπατητη !!! Μονο ετσι θα σταματησεουν αυτες οι καταστασεις , αλλοιμονο αν ο καθε ενας μας πηγαινε οπου γουσταρε εβαζε ενα τροχοσπιτο {απ οτι φαινεται στις φωτογραφιες εχει διαμορφωσει το χωρο , περιφραξει και εβαλε και σκυλο για να μην πλησιαζει κανεις} και καταπατουσε τον χωρο !!! ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΗ Ο ΛΟΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ !!!