Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο για το Νοσοκομείο Άμφισσας (φωτογραφίες)



Πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Άμφισσας.
Πλήθος κόσμου και εργαζομένων του νοσοκομείου εξέφρασαν με τη συμμετοχή τους την αγανάκτηση τους για τη λειτουργία του νοσοκομείου Άμφισσας και την έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Η πορεία ξεκίνησε από την είσοδο της πόλης της Άμφισσας μέχρι και την κεντρική πλατεία Ησαΐα.

Εγκρίθηκε η τροποποίηση του οργανισμού του νοσοκομείου
Νωρίτερα σε επικοινωνία με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Άμφισσας κ. Δάρρα, πληροφορηθήκαμε την τελική υπογραφή για την αλλαγή του οργανογράμματος του νοσοκομείου Άμφισσας με την προσθήκη επιπλέον μίας (1) θέσης Καρδιολόγου και μίας (1) θέσης Παθολόγου, όπως είχε δεσμευτεί και ο ΑναπληρωτήςΥπουργός  Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος σε σύσκεψη με φορείς της Φωκίδας.
Πλέον είναι εφικτή η προκήρυξη από πλευράς νοσοκομείου των δύο αυτών θέσεων και αναμένεται σύμφωνα με τον κ. Δάρρα να προκηρυχθούν μέσα στο 2015 όπως δεσμεύτηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός.

















AmfissaPress


___________________________________________________________________________________









2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και όσο θυμάμαι τον πόλεμο που έγινε στην αρχή του θεσμού του ΕΣΥ...τότε που οι πολίτες άγονταν και φέρονταν απ τα κόμματα σε απόλυτο βαθμό. Τότε που οι διάφοροι κλινικάρχες τορπίλιζαν το υπέρτατο αγαθό της υγείας και όλα τα κόμματα έβαλαν κατά του ΕΣΥ (ακομα και το ΚΚΕ!). Το νοσοκομείο της Άμφισσας υπήρξε για τον Νομό , μαζί με τα περιφερειακά κέντρα υγείας , ο κορμός της Δημόσιας υγείας της περιοχής μας , αντικαθιστώντας κάποιο υποτυπώδες ιδιωτικό νοσοκομείου που μπορώ να χαρακτηρίσω σαν "προθάλαμο νεκροτομείου". Δυστυχώς βλέπω πως σήμερα είναι αναπόφευκτη η υποβάθμιση της υγείας σε μια χώρα πτωχευμένη και όχι μόνον ο Δημόσιος φορέας υγείας...

Ανώνυμος είπε...

Λαοθάλασσα!!!