Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Οι εκλογές στη Δημ. Ενοτ. Ιτέας και το Πρόγραμμα «Καλλικράτης» – Από αναγνώστη

Εντατικά μαθήματα ξεκίνησαν εκκολαπτόμενοι πολιτικοί για το πώς θα έρθουν δεύτεροι σε ψήφους ώστε να διεκδικήσουν την προεδρία στην Δ.Ε. Ιτέας!!!! Μετά από στατιστικές αναλύσεις του ΧΑΡΒΑΡΝΤ, εντοπίστηκε τόσο μεγάλο κενό δημοκρατίας στο μικρό μας  κρατίδιο (Δ.Ε. ΙΤΕΑΣ) που δίνει απόδοση  1:1,25  η δεύτερη θέση ή ακόμα και η τέταρτη να οδηγήσει στην προεδρία! Είναι κάτι σαν να προκρίνεσαι σαν καλύτερος δεύτερος από την φάση των ομίλων με τον πρώτο όμως να πηγαίνει σπίτι του….

Άλλωστε, για  δεύτερη συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση, η έλλειψη δημοκρατίας  έκανε την εμφάνιση της,   με αποτέλεσμα για (4+5) -εννέα συνεχόμενα χρόνια να έχει πρόεδρο στο τοπικό συμβούλιο άνθρωπο που  ΔΕΝ  ήταν πρώτος σε προτίμηση …
Αν θυμηθούμε,  στις  προηγούμενες εκλογές (2010) είχαμε τον Λουκά Χλεμπογιάννη με 415 , τον Αθ. Κουφάλη με 371 , την Μέγγου Λίτσα με 312 ψήφους και την Nίκη Βούλγαρη με 278 κάναμε πρόεδρο την τέταρτη σε σειρά προτιμήσεων Κυρία Νίκη , φέτος τον Γιάννη Λύτρα πρώτο με 391 ψήφους και πρόεδρος ο Τεντ με 286 , με 100 και βάλε λιγότερους… ρε μπας και η καλύτερου του χωριού είναι τελικά στην Κίρρα??
 «Μύρκας»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μετά και τις τελευταίες αλλαγές στον Καλλικράτη, στην Δημοτική κοινότητα Ιτέας Πρόεδρος θα είναι ο πρώτος σε σταυρούς σύμβουλος.