Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟΥ: ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Ο ΡΙΖΑΪ – ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΜΗΡΟΙ

Ολονύχτιο θρίλερ με τον Ριζάι στις φυλακές Μαλανδρίνου - Κρατά ομήρους - Έτοιμες να επέμβουν ομάδες ΕΚΑΜ από την Πάτρα και την Αθήνα Ο γνωστός κακοποιός ζητά να του δοθεί αυτοκίνητο και να διαφύγει από το χώρο των φυλακών.

Αίσιο τέλος στην ομηρεία στις φυλακές Μαλανδρίνου. Ο βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάι παραδόθηκε.
Ο Αλκέτ Ριζάι, ο οποίος κράτησε επί 24 ώρες ομήρους στις φυλακές Μαλανδρίνου παραδόθηκε σε άνδρες των ΕΚΑΜ.
Ο Αλκέτ Ριζάι, ο οποίος κράτησε επί 24 ώρες ομήρους στις φυλακές Μαλανδρίνου παραδόθηκε σε άνδρες των ΕΚΑΜ.
www.news247.gr

24 ώρο "δούλεμα" στο Μαλανδρίνο! Όπως μετέδωσε το MEGA πριν λίγο ο Ριζάϊ δεν είχε ούτε εκρηκτικά ούτε χειροβομβίδα ούτε μαχαίρια! Τα εκρηκτικά ήταν ραδιοφωνάκι που προεξείχαν καλώδια και τα μαχαίρια απλά σίδερα.

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΙ?

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα ξευτιλίζεται παγκοσμίως,με τις φωτογραφίες των υπαλλήλων των φυλακών με χεοροπέδες και ψηλά τα χέρια. Είναι η 3η φορά που γίνεται << εξέγερση>> στισ συγκεκριμένες φυλακές και δυστυχώς όχι και η τελευταία. Ανθρωποι ανεκπαίδευτοι που εύκολα μπορούν να γίνουν θύματα των φυλακισμένων. Το μοναδικό τους προσόν, ΒΥΣΜΑ, αυτό που κατέστρεψε την Ελλάδα,την διέλυσε. Ομως τι θα έλεγαν οι γονείς των υπαλλήλων αν εχθέςς είχαμε θύματα? Θα είχαν την ειλικρείνια να παραδεχτούν οτι οι ίδιοι τα οδήγησαν στον θάνατο βάζοντας τον πολιτικό να τους διορίσει τα παιδιά αδιαφορώντας για τα προσόντα που δεν διαθέτουν και τους κίνδυνους που υπάρχουν. Ειναι αδιανόητο ένας αλβανός 1,65 να μπορεί να ακινητοποιεί 6 φύλακες με ένα μαχαίρι και επίσης να μην έχει κανείς την γνώση να ξεχωρίσει εκρηκτικά τύπου ΤΝΤ με ένα ραδιοφωνάκι με καλώδια.

2 Μόνο βασικά προσόντα.

Ειδικές Δυνάμεις
Πολεμικές τέχνες

Και συνεχή εκπαίδευση εντός φυλακων σε σκοποβολή και αυτοάμυνα.