Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Φάκελος με σφαίρα στο γραφείο του Μέργου


Φάκελος με σφαίρα εστάλη στο προσωπικό γραφείο του γενικού γραμματέα του ΥΠΟΙΚ, Γιώργου Μέργου. Παρόμοιος φάκελος είχε σταλεί και στον Γιάννη Στουρνάρα

Σφαίρα μέσα σε φάκελο εντοπίστηκε στη γραμματεία του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών Γιώργου Μέργου  το απόγευμα της Δευτέρας.

Ανάλογο περιστατικό είχε καταγραφεί πριν περίπου μια εβδομάδα, όταν φάκελος με σφαίρα είχε φτάσει στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης  Στουρνάρας αντιμετώπισε με χιούμορ την υπόθεση, δηλώνοντας: ''Αρνούμαι να πάρω στα σοβαρά την σφαίρα. Και συνεχίζω τη δουλειά μου''.

Την ευθύνη ανέλαβε η οργάνωση "Κρητική Επανάσταση", που λίγες μέρες πριν είχε στείλει φακέλους στις εφορίες Ηρακλείου, Χανίων και Αγίου Νικολάου, στους οποίους μέσα υπήρχε μία σφαίρα και ένα προειδοποιητικό μήνυμα.

"Σε περίπτωση εκποίησης κινητής ή ακίνητης περιουσίας Κρητικού ή Έλληνα, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές για εσάς και τους εντολείς σας", έγραφε τότε η επιστολή.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Μέργος βρέθηκε στο επίκεντρο θυελλωδών συζητήσεων, καθώς την περασμένη εβδομάδα, δήλωσε ότι θεωρεί "υψηλό" τον κατώτατο μισθό στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: