Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ: ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ Μ.Α.Τ. ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ!


temp
Ρίχνει το γάντι στους κατοίκους της Πολυδρόσου ο ∆ρακόπουλος «Ας χυθεί αίμα αφού το θέλουν»


«Οι κάτοικοι της Πολυδρόσου απειλούν πως «θα χυθεί αίμα» για το λατομείο. Ας χυθεί λοιπόν αφού το θέλουν!», σχολίασε στην εφημερίδα µας ο κ. Νίκος ∆ρακόπουλος ρίχνοντας το γάντι στους κατοίκους που αντιδρούν στη δημιουργία λατομείου στην περιοχή.

Ο κ. ∆ρακόπουλος , ο οποίος πρόσφατα έλαβε την έγκριση Περιβαλλοντικών όρων για να δημιουργήσει λατομείο σχιστολιθικών πλακών στην περιοχή Πατερόλακκα, συνεχίζοντας τόνισε πως ο κόσμος πρέπει να μάθει να υπακούει επιτέλους στους νόμους ενώ επισήμανε πως «δεν απειλείται» και ότι έχει αγωνιστεί πολλάκις για τη δημοκρατία. Τέλος ανέφερε πως αν από το ΣτΕ του δοθεί πράσινο φως, αμέσως θα εγκατασταθεί στην περιοχή και θα ξεκινήσουν οι εργασίες για το λατομείο, ακόμα και αν τον «συνοδεύσουν τα ΜΑΤ», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ»

--------------------------------------------------------------------------

Ο .... επενδυτής Δρακόπουλος, που ενδιαφέρεται και για το καλό μας εξαπολύει απειλές, μέσα από την... “ρίχνει το γάντι στους κατοίκους της Πολυδρόσου ο Δρακόπουλος”

“Ας χυθεί αίμα αφού το θέλουν”

Οι κάτοικοι δηλώνουν   ότι δεν είναι αιμοσταγείς, ποτέ δεν είπαν ότι θα χυθεί αίμα.
Η απάντηση σε όλα αυτά σύντομα !!!!!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ, ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝΕ; ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΙΜΑ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ; ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΡΟΥΜΕΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΠΗΔ....ΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ. ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ΚΥΡΙΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ.
ΡΕ, ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ