Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Σύμβουλος Πρωθυπουργού: “Κάνω δουλειές με Δήμους”


Μουρούτης: «Κάνω δουλειές με δήμους»...
Με ένα προσωπικό tweet ο περιβόητος διευθυντής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Γιώργο Μουρούτης δηλώνει ότι «κρατικές δουλειές δεν κάνω. Μόνο με δήμους».


Μήπως θα μπορούσε να μπει στον κόπο να εξηγήσει στον κόσμο τι εννοεί ο κ. Μουρούτης με την παραδοχή ότι κάνει «δουλειές με δήμους»;
Τι είδους «δουλειές» παραδέχεται ότι κάνει ο κ. Μουρούτης;
Αν δεν πρόκειται περί πλάκας, τότε προκύπτει σοβαρό θέμα με την δήλωση του διευθυντή του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού, ο οποίος έχει βρει τον τρόπο να προσελκύει πάντα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, επισκιάζοντας ακόμα και τον ίδιον τον Αντώνη Σαμαρά πολλές φορές.

Εν τω μεταξύ, μαθαίνουμε ότι ο κ. Μουρούτης έχει γίνει έξω φρενών με το δημοσίευμα του Newsbomb ότι βρίσκεται σε ανοιχτή κόντρα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου.

Το newsbomb ρωτά:
Προς τι ο εκνευρισμός; Άνθρωποι του περιβάλλοντός του κ. Μουρούτη είναι αυτοί που λένε ότι θα ήθελε πολύ να αναλάβει πολιτική θέση ο ίδιος και ότι πλέον δεν χωράει στην θέση του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού.

Πάντως δεν είμαστε εμείς αυτοί που λένε ότι ο κ. Μουρούτης θα ήθελε να δει κάποια στιγμή τον εαυτό του στην θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου...
Όσον αφορά στα σχόλια που κάνει ο σύμβουλος του πρωθυπουργού περί «εκβιασμών» με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς, προφανώς δεν αντιλαμβάνεται πως ένα στέλεχος σε υψηλό κυβερνητικό αξίωμα ούτε εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο, ούτε απειλεί.

Τα όρια της σοβαρότητας κρίνονται εκ του αποτελέσματος κι όχι από την αντίληψη που μπορεί να έχει κάποιος περί της ύβρεως. Εκτός αν στις νέες αντιλήψεις της κυβέρνησης το ρεπορτάζ, η καλόπιστη κριτική και η παρουσίαση διαφορετικών απόψεων αποτελεί ύβρη και γεγονός παγκόσμιας πρωτοτυπίας στα χρονικά της πολιτικής επικοινωνίας. Διότι αν θέλει να δει κανείς καινοφανείς μεθόδους ασκώντας και πάλι καλόπιστη κριτική, μπορεί.

Ελπίζουμε ότι ο εκνευρισμός του κ. Μουρούτη δεν πηγάζει από την ποιότητα της συνεργασίας του με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Σίμο Κεδίκογλου αλλά από τον πυρετό εξ αιτίας της ίωσης στο αναπνευστικό που ταλαιπωρεί εκείνον και τη σύζυγό του. Τους ευχόμαστε περαστικά, ταχεία επάνοδο και καθαρό νου.

ΠΗΓΗ: www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: