Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΤΟ ΥΠΕΚΑ «ΤΑΚΤΟΠΟΙΕΙ» ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ» ΤΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ!



Ο Μυτιληναίος είναι η μόνη έννοια του Υπουργείου Περιβάλλοντος

Την ώρα, που η χώρα βουλιάζει, που η ΔΕΗ δεν έχει να πληρώσει τον Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) για την ηλεκτρική ενέργεια που παίρνει από το σύστημα, που η ΔΕΠΑ δυσκολεύεται να πληρώσει τους ξένους προμηθευτές της για το φυσικό αέριο, το οποίο προμηθεύεται και ο Λειτουργός της Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΛΑΓΗΕ) δεν έχει χρήματα να πληρώσει τους ιδιώτες παραγωγούς Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, οι οποίοι χρεώθηκαν στις τράπεζες για να φτιάξουν ένα μικρό φωτοβολταϊκό και τώρα πνίγονται από τις υποχρεώσεις, η «πολιτική ηγεσία»... του Υπουργείου Περιβάλλοντος για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι να ολοκληρώσει την «τακτοποίηση» του σκανδάλου με τη μονάδα συμπαραγωγής της Αλουμίνιον του κυρίου Μυτιληναίου.

Το χειρότερο δε της υπόθεσης είναι ότι, για να ολοκληρώσει το «έργο» της και να «τακτοποιήσει» το θέμα, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος πιέζει τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας να αλλάξει απόψεις επί της υπόθεσης και τις υπηρεσίες του υπουργείου να της εισηγηθούν θετικά, παρά τις ενστάσεις της ΡΑΕ, έτσι ώστε να προλάβει να «κλείσει» το θέμα.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να αρχίσει από αυτούς, αν θέλει να καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία. Αν οι συγκεκριμένοι κύριοι δεν το κατάλαβαν το μήνυμα των εκλογών, θα πρέπει να τους το «εξηγήσει» και μάλιστα άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: