Κυριακή 6 Μαΐου 2012

ΕΦΥΓΑΝ Μ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ Κ. ΚΑΡΡΑΣ

Στην εκκλησία της Αγ. Μαγδαληνής στη Χαλέπα, η σορός θα παραμείνει όλη τη νύχτα της Τρίτης και μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι της Τετάρτης
 
Την Τρίτη η εξόδιος ακολουθία για την Μ. Μητσοτάκη-Στο Ακρωτήρι η ταφή
 
Την ερχόμενη Τρίτη, 8 Μαίου , στις 11.00 το πρωί θα ψαλεί στον Άγιο Διονύσιο στην Αθήνα η νεκρώσιμος ακολουθία για την Μαρίκα Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα (δείτε εδώ)
Στη συνέχεια της ίδιας μέρας η σορός της εκλιπούσης θα μεταφερθεί στα Χανιά και συγκεκριμένα στην εκκλησία της Αγ. Μαγδαληνής στη Χαλέπα, όπου θα παραμείνει όλη τη νύχτα και μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, προκειμένου οι φίλες και οι φίλοι στα Χανιά και στην Κρήτη να έχουν την ευκαιρία του ύστατου αποχαιρετισμού, του τελευταίου αντίο.
Η Μαρίκα Μητσοτάκη στη συνέχεια θα ταφεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, στο κοιμητήριο του Αργουλιδέ στο Ακρωτήρι Χανίων.



Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο ηθοποιός και πολιτικός, Κώστας Καρράς. Σημαντική είναι η συνεισφορά του ως ηθοποιού στον ελληνικό κινηματογράφο, όπου εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1961. Η καλύτερή του ωστόσο κινηματογραφική εμφάνιση θεωρείται ο ρόλος του Μενέλαου στην "Ιφιγένεια" του Μιχάλη Κακογιάννη (1977). Στην ελληνική τηλεόραση πρωταγωνίστησε με μεγάλη επιτυχία σε πολλά σίριαλ.

Από το 2000 μέχρι το 2007 ήταν βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Ήταν παντρεμένος με την Αγγελική Μπαρούτσου και είχε έναν γιο, τον Βασίλη. Έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο.

ΠΗΓΕΣ: www.defencenet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: