Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΥΠΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – Ο ΣΧΟΛΑΡΧΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ – ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΙΕΛΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΩΞΗ



Όπως σας είχαμε ενημερώσει τις προηγούμενες ημέρες, ο Υπουργός Παιδείας, ανεπηρέαστος ακόμη και από την πρόσφατη λαϊκή εντολή που αποδοκίμασε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το προηγούμενο διαπλεκόμενο σύστημα εξουσίας που χάριζε προνόμια στους ισχυρούς, υπέγραψε τη γνωμοδότηση "φάντασμα", με την οποία κάνει ένα δωράκι πολλών εκατομμυρίων ευρώ στον εαυτό του και στους υπόλοιπους σχολάρχες, οι οποίοι ήταν υποχρεωμένοι να επιστρέψουν στους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς τα χρήματα που παρανόμως τους περιέκοψαν. Το τεράστιο αυτό σκάνδαλο, με σημαντικές νομικές, πολιτικές και οικονομικές προεκτάσεις είναι αντίστοιχο του σκανδάλου του Βατοπεδίου.

Η ΟΙΕΛΕ απέστειλε σήμερα εξώδικο στον σχολάρχη Υπουργό, με το οποίο του επισημαίνει πως η ενέργειά του αυτή συνιστά βαρύτατη παράβαση καθήκοντος. Η Ομοσπονδία μας θα ζητήσει την ποινική δίωξη του κ. Μπαμπινιώτη για το εκπαιδευτικό αυτό Βατοπέδι και θα επιδιώξει να βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης και όλοι όσοι εμπλέκονται στη δυσώδη αυτή υπόθεση.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟΣ ΣΚΑΤΟΜΑΣΟΝΟΣ.