Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΟΜΣΕΝ... ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ!!!


Καλώς τα μάτια μας τα δυο Πού είσαι ρε Τόμσεν; Καιρό είχες να εμφανιστείς. Μας απογοητεύεις όμως! Γιατί θέλεις να φύγεις; Αχάριστο αγόρι!


Η είδηση της εθελούσιας αποχώρησης από τη χώρα μας μάλλον δεν θα στεναχωρήσει πολλούς από εμάς καθώς ο επικεφαλής του ΔΝΤ στη χώρα μας, έχει καταστεί ως μία από τις πιο μισητές φιγούρες...


Ο Πολ Τόμσεν έχει συγκεντρώσει πάνω του τα πυρά όλων εντός των τειχών της Ελλάδας, αλλά και εκτός καθώς πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι επιδείξει σκληρή ακόμη και αλαζονική συμπεριφορά στις διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με την δημοσίευμα της εφημερίδας «Ημερησία«, η βρετανίδα οικονομολόγος Βίκυ Πράις σε συνέντευξη είπε “έχω μάθει ότι ο Πολ Τόμσεν με τον οποίο ήμουν στο ίδιο πάνελ σε πρόσφατη συζήτηση για την Ελλάδα στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών του Λονδίνου, από εξαμήνου έχει ζητήσει να φύγει από την Ελλάδα, να αναλάβει άλλη αποστολή σε άλλη χώρα. Δεν ξέρω όμως πότε θα φύγει”.


Ώρα καλή στην πρύμνη σου κι αέρας στα πανιά σου κι ούτε πουλί πετούμενο να μη βρεθεί μπροστά σου... ELNEWSΔεν υπάρχουν σχόλια: