Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΙΤΕΑ: ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ



ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

     Ένα μέρος της αγωνιστικής ομάδας του Ν.Ο.Ι. πήρε μέρος για πρώτη φορά φέτος στους Κολυμβητικούς αγώνες «8ο Κύπελλο Ευρίπου 2012» που διεξήχθησαν στις 28-29 Απριλίου στη Χαλκίδα.
    Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ομίλου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αψηφώντας την άσχημη φυσική κατάσταση στην οποία βρίσκονταν αφού οι προπονήσεις ξεκίνησαν 13 Φεβρουαρίου 2012 (το μοναδικό κολυμβητήριο του νομού ήταν κλειστό από 15 Οκτωβρίου 2011). Σημειωτέον δε ότι από 18 έως 22 Απριλίου το Κολυμβητήριο ήταν και πάλι κλειστό λόγω λασποβροχής (όταν τα υπόλοιπα ανοικτά κολυμβητήρια λειτουργούσαν κανονικά ) χάνοντας έτσι σημαντικές προπονήσεις πριν από τους αγώνες.
Πρωτεργάτης των προσπαθειών τους ο προπονητής τους κ. Λουκάς Οικονόμου που με υπομονή και επιμονή παλεύει με το χρόνο ώστε να φέρει τους αθλητές και τις αθλήτριές του σε μία καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους/στις (κατ’ αλφαβητική σειρά) :
1. Γεωργαντά Αλέξανδρο κατέλαβε την 3η θέση στα 200 μ. ελεύθερο, κατέβασε το χρόνο του στα 100μ ελεύθερο και πάλεψε τη δύσκολη γι΄ αυτόν κούρσα (λόγω έλλειψης 4 μηνών προπόνησης) των 400 μ. ελεύθερο
2. Καλύβα Σοφία, κολύμπησε 200 μ. πρόσθιο κατεβάζοντας το χρόνο της
3. Κουτσοκλένη Γεώργιο κολύμπησε 50μ. ελεύθερο κατεβάζοντας το χρόνο του .
4. Οικονόμου Λαμπρινή κολύμπησε 50μ. ελεύθερο κατεβάζοντας το χρόνο της και 100μ. ύπτιο για πρώτη φορά πετυχαίνοντας μια αξιοπρεπή εμφάνιση.
5. Παρασκευόπουλο Ιωάννη κολύμπησε 50μ και 200μ πρόσθιο κατεβάζοντας τους χρόνους του
6. Σούφρα Ιωάννη κολύμπησε 50μ ελεύθερο κατεβάζοντας το χρόνο του και 100μ. πεταλούδα πετυχαίνοντας μια αξιοπρεπή εμφάνιση
7. Σταθούλα Κωνσταντίνο κολύμπησε 100μ ύπτιο κατεβάζοντας το χρόνο του
8. Τσίρου Αριάδνη κολύμπησε 50μ και 200μ πρόσθιο κατεβάζοντας τους χρόνους της.

     Επίσης πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες Λύτρα Ιφιγένεια και Λύτρα Χαρίκλεια για τις επιδόσεις και τις προσπάθειές τους που αν και δεν ανήκουν πλέον στο Ν.Ο.Ι. (και όταν ήταν επί πολλά χρόνια στο δυναμικό του πέτυχαν μεγάλες διακρίσεις στα πανελλήνια πρωταθλήματα) δεν παύουν να είναι παιδιά που ζουν, φοιτούν και μεγαλώνουν στον τόπο αυτό.

     Ελπίζω ότι το μήνυμα όλων των παραπάνω παιδιών ότι: «Ο αθλητισμός σε βοηθάει να παλεύεις συνεχώς μέχρι να πετύχεις τους στόχους σου», να φτάσει στα αυτιά των αιρετών που εκλέχθηκαν με σκοπό να δίνουν λύση στα προβλήματα των πολιτών και κυρίως να βοηθούν τα παιδιά να ασχολούνται με το άθλημα που τα ευχαριστεί και τα βοηθάει να οικοδομούν υγιείς προσωπικότητες. Η υπεράνθρωπη προσπάθειά τους ας γίνει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλα παιδιά που αναλώνουν τον ελεύθερό τους χρόνο μπροστά στους Η/ Υ και στις τηλεοράσεις.

Καλή συνέχεια στους αθλητές και στις αθλήτριες και είμαστε όλοι δίπλα σας.

Βάσω Παπακωνσταντίνου – Γεωργαντά
Πρώην μέλος Δ.Σ. Ν.Ο.Ι.
Τακτικό μέλος Ν.Ο.Ι.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στα παιδια αλλα για τοσα συνχαρητηρια δεν αρκει η συμμετοχη και το αοριστο .αφου μιλαμε για πρωταθλητες πρεπει να γραφουμε και τους χρονους για να ξερουμε τι λεμε.οσο για τις αδελφες Λυτραδυστυχως τα συνχαρητηρια πανε στο σωματειο της Αθηνας οπου και ανηκουν.παγια τακτικη γονιων που ειναι στο συμβουλιο του ΝΟΙ τα τελευταια χρονια.πληρωνει ο ΝΟΙ τον προπονητη ο πολιτης της Ιτιας το πετρελαιο και τα παιδια τυς αγωνιζονται με σωματεια της Αθηνας.ΑΛΛΟΥ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

θα βαλω τα κλαματα..........

Ανώνυμος είπε...

Λιγος σεβασμος προς τα παιδια δεν βλαπτει.Αλλα που να τον βρεις ημιμαθη νεοελληνα\ιδα που το μονο που κανεις ειναι να περιμενεις ποτε θα ξεκινησουν τα τουρκικα στην τηλεοραση.

κωνσταντινος λυτρας είπε...

ηλιθιε/α κομπλεξικε/ια ανωνυμε/η αλλου τρωμε και πινουμε και αλλου παμε και δινουμε τι;Τα συγχαρητηρια για τις επιτυχιες των αδερφων Λυτρα στα Πανελληνια πρωταθληματα ανηκουν αποκλειστικα και μονο στις δικες τους προσπαθειες και στις προσπαθειες των επι δεκα χρονων προπονητων τους Κωστα Λαλλα κ΄ Λουκα Οικονομου.
Πληρωνουν κανονικα τις συνδρομες τους καθε μηνα στον ΝΟΙΤΕΑΣ εδω και δεκα χρονια.
Εχουν γεννηθει και οι δυο στην Ιτεα οπου μενουν μεχρι και σημερα καθως και οι γονεις τους(ο πατερας τους εδω και 49 χρονια).
Οι γονεις τους εχουν προσφερει πολλα στον ΝΟΙΤΕΑΣ(ειναι γραμμενα στο βιβλιο πρακτικων) οπως και στον δημο Ιτεας οταν τους ζητηθηκε(επι προεδριας Ν.Εμμανουηλ).
Για αυτο ηλιθιε/α μην βγαζεις τα προσωπικα σου κομπλεξ με ανηθικες ανακριβειες για τις δυο ανηλικες αθλητριες.
Αν θελεις να μαθεις οτιδηποτε για την μεχρι τωρα πορεια τους οπως και γιατι κολυμπουν για τη χρονια 2012 με τον Εθνικο αρκει να το ρωτησεις επωνυμα και θα σου απαντησουμε αμεσα.
Οι γονεις ΝΤΙΝΟΣ Κ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΥΤΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Γιατι τετοια ειρωνεια ανωνυμε\η 11.15.Κριμα που τετοιου ειδους ανθρωποι ζουν στην Ιτεα.Θα ειναι απο αυτους που ηθελαν το κολυμβητηριο να κλεισει οριστικα για να γυριζουν τα παιδια στις καφετεριες και τα μπαρ μεχρι τα ξημερωματα.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ.ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

αγαπητοι ντινο και ριτα μην τους απαντατε
οσοι σας γνωριζουν ειναι περηφανοι που ειναι φιλοι σας
καλη τυχη στα κοριτσια στη ζωη τους,στον αθλητισμο και σε ολα
φιλε ντινο τα ποντικια δεν σε φτανουν ουτε μεχρι τον αστραγαλο
blues brothers.....remember

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει να ξέρετε ότι στον αθλητισμό και ειδικά στον πρωταθλητισμό ο αθλητής παλεύει για τον εαυτό του και όχι για τον όμιλό του. Ο όμιλος είναι ένα βοήθημα που όσο μεγαλύτερο είναι τόσο το καλύτερο. Το να παλεύει το σωματείο να κρατήσει αθλητές για να κερδίζει πόντους στους αγώνες είναι μικροπρέπεια και αλαζονικό προς τα παιδιά. Μπράβο στους γονείς των κοριτσιών για την επιλογή τους, στον ΝΟΙ που τους έδωσε την μεταγραφή αλλά και στον προπονητή τους γιατί ξέρω ότι είναι από τους καλύτερους της περιφέρειας.