Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΡΡΑΣ


Πρωτοφανής ένταση δημιουργήθηκε στις σημερινές εκλογές του Πολιτιστικού Συλλόγου Κίρρας! Κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας δυο ψηφοφόροι (γυναίκες) συνεπλάκησαν για αφορμή που δεν είναι άξια λόγου. Χαρακτηριστικό των εκλογών ήταν, ότι η προσέλευση των ψηφοφόρων ήταν σχεδόν τετραπλάσια από τις προηγούμενες εκλογές!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΨΗΦΩΝ

1. ΚΑΠΑΡΕΛΗ ΜΑΙΡΗ
2. ΒΟΡΡΙΑ ΡΕΝΑ*
3. ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ*
4. ΛΥΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
5. ΚΟΜΗ ΝΑΝΤΙΑ
6. ΤΡΙΨΑΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
7. ΣΚΟΥΡΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑ

*Η κα Βορριά Ρ. και ο κος Σκαρίμπας Ευθ. ισοψήφήσαν

Τα επτά μέλη θα συγκροτηθούν σε Σώμα τις επόμενες ήμερες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.

5 σχόλια:

ΑΣΤΙΓΓΑΣ είπε...

Μπράβο στους διαχειριστές του μπλόκ! Τι φασισμός είναι αυτός να σβήνετε τα σχόλιά μας? Γιαυτό δεν θα σας ξαναδιαβάσει κανένας όπως δεν βλέπω και να σχολιάζει και κανένας. Κρίμας το όνομα...

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΙΡΡΑΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΜΑΘΑΜΕ ΠΙΑ ΚΑΝΤΕ ΠΙΣΩ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΑ ΟΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ...................

Ανώνυμος είπε...

φταιτε ολοι και ολες που δινετε αξια σε μη κοινωνικης αποδοχης προσωπα
οποιοι απο εσας πιστευετε πως μπορειτε να προσφερετε στο χωριο χωρις πολιτικες και οικογενειακες προβολες δημηουργηστε εναν αλλο συλογο και καλη επιτυχια

Ανώνυμος είπε...

KALH EPITYXIA STO KAINOYRGIO SYMVOYLIO POY THA PROKYPSEI<> META THN APOKTISEI TWN PRAKTIKWN EPITELOYS.......PAIDIA EIMASTE STO PLEYRO SAS SYNEXISTE!!!!!!!!!!!!!!!