Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!;


Δεν πρόλαβε να τελειώσει την ομιλία του ο Α.Σαμαράς, όπου επανέλαβε ''δεν υπογράφω'' και η απάντηση-απαίτηση ήρθε άμεσα από την Κομισιόν.
Λες και παρακολουθούσε την ομιλία του Σαμαρά προς τους βουλευτές του ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Αμαντέου Αλταφάζ επανέλαβε πως ''στις Βρυξέλλες περιμένουν τις ξεκάθαρες και έγγραφες δεσμεύσεις της νέας ελληνικής κυβέρνησης αλλά και των «βασικών πολιτικών δυνάμεων» της Ελλάδας ότι θα τηρήσουν τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου''.


Αλλιώς όπως απείλησε ευθέως για άλλη μία φορά ο Αλταφάζ, δεν θα αποδεσμευτεί η έκτη δόση.

Πάντως ο εκπρόσωπος της Κομισιόν φρόντισε να αφήσει ανοιχτή μία έξοδο ''κινδύνου'' σημειώνοντας, παράλληλα, ότι η μορφή των έγγραφων επιστολών δεν είναι το βασικό ζητούμενο.

Επίσης ο Αλταφάζ, δήλωσε ότι δεν υπάρχει καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των έγγραφων δεσμεύσεων τονίζοντας όμως ότι είναι προς το συμφέρον τόσο της Ελλάδας, όσο και της ευρωζώνης, να σταλούν το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη, η οποία κλονίστηκε τις τελευταίες εβδομάδες.

Παίζοντας με τις λέξεις ο εκπρόσωπος της Ευρωπαικής Επιτροπής ανέφερε επίσης ότι ''ποτέ δε διευκρινίστηκε αν απαιτούνται μία ή περισσότερες επιστολές, αυτό που προέχει είναι να ικανοποιηθεί το βασικό ζητούμενο, που είναι η σαφής διαβεβαίωση προς τα υπόλοιπα κράτη -μέλη της ευρωζώνης''.

ΠΗΓΗ: www.newsit
.gr


2 σχόλια:

αΝώΔυΝος είπε...

Δυστυχώς έχουμε επιτρέψει σε αυτούς τους πολιτικούς "λακέδες" να γελάνε εις υγείαν μας. Φάγανε, ήπιανε, κονομήσανε μέχρι και για τα τετρασέγγονά τους και εμείς οι αφελείς ακόμη περιμένουμε ότι θα μας ...σώσουν! Ποιοι, οι βιαστές της θέλησης του ελληνικού λαού, οι ίδιοι που μας έφεραν σε αυτό το σημείο. Είναι ποτέ δυνατόν;;;

Ο "ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΤΑΚΤΩΝ" είπε...

Oικειοποιώντας ΚΑΙ το πολυτεχνειο

Οι ψευτοαριστεροί σαμποταριστες (ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ και ο συρφετός τους) στην Ελλάδα πρωτοπόροι στο σαμποτάζ και στο κλείσιμο παλιών εργοστασίων/επιχειρήσεων, καθώς και στη ματαίωση δημιουργίας νέων, με ψευτοταξικά, οικολογικά (αν είναι δυνατόν) και άλλα προσχηματικά επιχειρήματα, που οδηγούν στη ματαίωση επενδύσεων εκατομμυρίων ευρώ.

Πρωτοπόροι στην προσφορά ΜΗ εργασίας και στο σάπισμα ανθρώπων στο δημόσιο, στην καταστροφή επιχειρήσεων που βρίσκονταν στα χέρια του κράτους μέσα από τη διόγκωση του υπαλληλικού στρατού (οι μετέπειτα «προβληματικές») και στη δημιουργία κρατικογραφειοκρατικών καρκινωμάτων μέσα σε επιχειρήσεις όπως ΟΣΕ, ΟΑΣΑ, ΔΕΗ κλπ.

Πρωτοπόροι, μαζί με τις μασέλες της ΝΔ (oi γνωστοί αγροτοπατέρες)στον κάμπο, στο ξεκοκκάλισμα των επιδοτήσεων για την αγροτική παραγωγή, που τις παίρνανε δήθεν για εκμηχανισμό της παραγωγής και προσαρμογή σε νέες καλλιέργειες και τις τρώγανε, σαπίζοντας και τη μεσαία αγροτιά, στα μπουζούκια και στον ηθικό ξεπεσμό, κλείνοντας και καμιά Εθνική Οδό όταν έφτανε ή ώρα για νέες «βούτες».

Πρωτοπόροι, φυσικά, και στο ταξικό ξεπούλημα των εργατών στα ιδιωτικά αφεντικά, με αντάλλαγμα εξουσία και θέσεις προσωπάρχη και διαχειριστή της εργατικής δύναμης μες στην επιχείρηση.

Πώς να μιλήσουν και τι να πουν οι ψευτοαριστεροί, αφού οι ηγεσίες τους και καμιά φορά και η μεσαία στελέχωση είναι από τους πρωτομάστορες του εγκλήματος;

Υ.Γ. Την μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή στον πλανήτη την έκαναν και την κάνουν όπου υπάρχει ψευτοκομμουνιστικο καθεστώς. π.χ. πρώην Σοβιετική Ένωση Κίνα Κορέα Βουλγαρία κλπ. Και εδώ το "παίζουν (πρόσχημα) ψευτοοικολόγοι.