Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

ΠΣτΕ : «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΙΤΕΑΣ»


 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λιγότερα λόγια και περισσότερα έργα θέλει η χώρα

Ανώνυμος είπε...

Αντε να δει και ο πατερ Νικολαος να υλοποιειται ενα ακομα οραμα του!!( Παντως ,δεν βρεθηκε ενας να θυμηθει τον Γεροντα!!....)

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που στην όμορφη Ιτέα μας βρέθηκε ο Παπανίκος με το αδιαμφισβήτητο έργο του που ξεκίνησε προ πενήντα ετών και συνεχίζεται ακόμη.

Ανώνυμος είπε...

Το έργο της επέκτασης του γηροκομείου Ιτέας το χρωστάμε κυρίως στην άριστη και αψεγάδιαστη πορεία που επέβαλε κατά τα χρόνια λειτουργίας του ο πατήρ Νικόλαος που κράτησε καλά το τιμόνι και πρέπει όλοι να του είμαστε ευγνώμονες. Τη κατάλληλη στιγμή το πρότεινε με έτοιμο το σχεδιασμό του η κ. Αραβαντινού προς τον τ. περιφερειάρχη κ. Κώστα Μπακογιάννη ο οποίος το προχώρησε άμεσα και το συνέχισε ο νυν περιφερειάρχης κ. Φάνης Σπανός και σήμερα πλησιάζει η αρχή της υλοποίησής του. Η προσπάθεια οικειοποίησης του έργου αυτού από τον κ. Μπούγα και τον κ. Δελμούζο είναι επιεικώς απαράδεκτη, όταν και οι δύο ως Αμφισσιώτες δεν μπόρεσαν να σώσουν το γηροκομείο της πόλης τους.

Ανώνυμος είπε...

Για το γηροκομείο είναι πολλοί αυτοί που βοήθησαν . Ακόμη και πολίτες βοήθησαν στην αρχή με τον οβολό τους και δεν το ξέρει κανείς. Το θέμα είναι να κρατηθεί να επεκταθεί και να επιτελεί τον σκοπό του .
Και στους προηγούμενους αλλά και στους σημερινούς πολιτικούς παράγοντες οφείλονται πολλά .
Μόνο ευχαριστίες πρέπει χωρίς καμμια διάκριση και για κανένα.
Η επέκτασή του επιβεβαιώνει την σοβαρότητα του έργου που επιτελείται .

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που βοήθησαν και πήραν στις πλάτες τους το έργο δεν είναι πολλοί, αλλά είναι γνωστοί, όπως ορθώς αναφέρονται στο 4ο σχόλιο.
Το να τρέχουν ξοπίσω άλλοι που δεν πρόσφεραν τίποτα για να μοιρασθούν τον κόπο και την έμπνευση των άλλων δεν είναι πρέπον ούτε δίκαιο. Και οι δύο δικηγόροι οφείλουν να το γνωρίζουν αυτό. Αν καταφέρουν και αυτοί να κάνουν κάτι για το τόπο μας θα τους το αναγνωρίσει ο κόσμος, εκτός αν φοβούνται ότι και στο υπόλοιπο μισό της θητείας τους δεν θα καταφέρουν κάτι.

Ανώνυμος είπε...

ακουγεται οτι ο εισαγγελεας μελεταει το πορισμα για την χρεοκοπια του γηροκομειου της αμφισσας..καποιοι θα πρεπει απο τωρα να μην κοιμουνται τα βραδυα !!!

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ..

Ανώνυμος είπε...

Ασκούνται πολλές πιέσεις για τη συγκάλυψη ή τον μηδενισμό των ποσών των καταλογισμών για τις ζημίες που προξένησαν οι Διαχειριστικές Επιτροπές στο Γηροκομείο Άμφισσας. Ως γνωστόν η υπόθεση κατάλληλα αλατισμένη στ συρτάρια εκκρεμεί από το 2016. Μέχρι το τέλος Ιουνίου το Συμβούλιο Δημόσιων Περιουσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης θα εκδώσει την οριστική του απόφαση με τα τελικά ποσά και ο θεός να μας φυλάει από τους ''Φύλακες'' του δημοσίου συμφέροντος, γιατί η διαχρονική διαπλοκή σταμάτησε τους Δημοσιονομικούς ελέγχους στους καταλογισμούς αυτούς και δεν συνεχίστηκε η έρευνα και για το ξεπούλημα των περιουσιών των κληροδοτημάτων της Άμφισσας.

Ανώνυμος είπε...

Σχετικα με τον π. Νικολαο εκτος των αλλων ειχε ετοιμο και ενα αλλο εργο να υλοποιησει αλλα απο την μια η υγεια του απο την αλλη η "παραιτηση" του απο την εκκλησια δεν μπορεσε να το ξεκινησει!

Ανώνυμος είπε...

στους 7/6 2.11 π.μ. και 1,20μ.μ. Ελπιζω οτι δεν τολμησει κανενας να βαλλει "χερι" στο θεραπευτηριο της ΙΤΕΑΣ! Οποιοι και ναναι αυτοι...