Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Ορίστε χάλια: Ρεζίλι μας έκανε ο Νορβηγός πρέσβης για τα σκουπίδια στη Δήλο!

Η ανάρτηση που μόνο κολακευτική δεν είναι και για τη χώρα μας και για το νησί της Δήλου


Ρεζιλίκι άνευ προηγουμένου και μάλιστα καλοκαριάτικα, που περιμένουμε τον τουρισμό μπας και σώσει κάτι από την παρτίδα της οικονομίας.

Στη Δήλο βρέθηκε ο Νορβηγός πρέσβης Frode Overland Andersen και αυτό που αντίκρισε τον έκανε να προχωρήσει σε ανάρτηση που μόνο κολακευτική δεν είναι και για τη χώρα μας και για το νησί της Δήλου, η οποία σημειωτέον είναι ενταγμένη στον κατάλογο της UNESCO.

Ο Νορβηγός πρέσβης φτάνοντας στο λιμάνι το πρώτο πράγμα που είδε ήταν σωροί από σκουπίδια κάθε λογής, με τον ίδιο να διερωτάται με ανάρτησή του στο Twitter: «Μα ποιος είναι υπεύθυνος για το λιμάνι της Δήλου; Αυτή είναι η εικόνα που συναντούν οι επισκέπτες…».

Βεβαίως μετά την ανάρτηση «έπεσε σύρμα» και ανέλαβαν να… ενημερώσουν τον πρέσβη της Νορβηγίας ότι στο νησί βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας και το λιμάνι θα είναι πάλι καθαρό σε λίγες μέρες!

Δηλαδή κανένας αρμόδιος δεν σκέφτηκε ότι είμαστε εν μέσω τουριστικής περιόδου και ή πρέπει να μαζεύονται άμεσα τα σκουπίδια -και όχι να τα έχουμε να τα καμαρώνουμε, λες και είναι εκθέματα- ή η μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας έπρεπε να γίνει νωρίτερα;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί νομίζουν ότι τα πάσης φύσεως «σκουπίδια» δεν υποβαθμίζουν ένα τόπο και μάλιστα θεωρούν ότι αυτός ο τόπος μπορεί να είναι και ελκυστικός σε τουρίστες ..!
Πολλοί νομίζουν ότι οι «ξένοι» δεν επηρεάζονται από τα σκουπίδια και δεν τους ενοχλεί να βλέπουν σε τόπους που ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΙ , ασύμβατα με το χώρο αντικείμενα ή βιομηχανικές εγκαταστάσεις ή βιομηχανικά τοπία.
Πολλοί νομίζουν ότι οι ξένοι θεωρούν ,ερχόμενοι στην χώρα μας , ότι δεν τους πειράζει η τριτοκοσμική εικόνα της, αγνοώντας ότι οι ξένοι περιμένουν να δουν απ την χώρα μας την κοιτίδα και του δικού τους ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
Πολλοί νομίζουν τους ξένους «κουτόφραγκους» που δεν καταλαβαίνουν και πολλά πολλά ...
Πολλοί που δεν έχουν πάει στο εξωτερικό δεν μπορούν να διανοηθούν ότι στα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος οι ξένοι αγρότες κρύβουν τα τρακτέρ τους σε αυλές και σε υπόστεγα και δεν τα αφήνουν εκτεθειμένα σε διασταυρώσεις δρόμων εμποδίζοντας μάλιστα και την κυκλοφορία αφήνοντας και τον απαραίτητο λαδολεκέ στην άσφαλτο...

Ανώνυμος είπε...

Τώρα τελευταία έχουμε και μερικούς που νομίζουν ότι για το χάλι των Δελφών , την πτώση του τουρισμού και την υποβάθμιση του μνημείου φταίνε τα αγριογούρουνα και η πανίδα του τόπου....

Ανώνυμος είπε...

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠ ΕΞΩ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗ ΞΕΥΤΙΛΑ , ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η μεγαλύτερη ξεφτίλα είναι που περνούμε τις μετρητοίς τον κάθε πρέσβη.

Ανώνυμος είπε...

Η εικόνα των σκουπιδιών τόσο στην Δήλο όσο και οι εικόνες (βλέπε σκουπίδια γήπεδο Ιτέας) δεν είναι ξεφτίλα , ο πρέσβης σε πείραξε.Φουκαρά δεν βλέπεις σε τι χώρα ζεις.Κάνε και κανένα ταξείδι στο εξωτερικό πας και ξυπνήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Οι εικόνες αυτές σίγουρα δεν αντιπροσωπεύουν αυτόν τον χώρο,μην ξεχνάτε όμως ότι η Δήλος είναι ένα νησί που που έχει αρχαιότητες και και τρέχουν πολλά προγράμματα αποκατάστασης και συντήρησης του αρχαιολογικού χώρου άρα θα υπάρξουν και πολλά άχρηστα οικοδομικά υλικά που θα μαζευτούν στο τέλος της καλοκαιρινής περιόδου λόγω υψηλού κόστους μεταφοράς .
Χαλιά και ρεζίλι έγινε ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Γερμανίας που μπροστά στις κάμερες στο παιχνίδι με την Ουγγαρία στην αρχή του παιχνιδιού έβγαλε από το στόμα του και πετάξτε την τσίχλα στο έδαφος.
Αυτή την εικόνα την είδαν εκατομμύρια τηλεθεατές .....