Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

«Λουκέτο» και η Τράπεζα Πειραιώς στην Ιτέα ;

 






12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην στεναχωριόσαστε. Οι κύριοι Στενός και Δελμούζος φτιάχνουν το ορειβατικό στα Βαρδούσια για την τουριστική ανάπτυξη, οι κύριοι Ταγκαλής και Μπούγας αγωνίζονται αποκλειστικά και μόνο να αυξηθεί η ισχύς του σταθμού της ΔΕΗ στο Σερνικάκι για να φτιάξουν ακόμα περισσότερα αιολικά και φωτοβολταϊκά στην Φωκίδα και στους Δελφούς και μιλανε αποκλειστικά και μόνο με τον όμιλο Μυτιληναίου μπάς και γίνουμε και εμείς σαν την αξιοζήλευτη Αντίκυρα και το λαμπρό και αναπτυσσόμενο Δίστομο. ΑΝ θέλει ΚΑΙ η Πειραιώς να φύγει ας φύγει. Φροντίζουν αυτοί για το μέλλον μας.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς άλλο ένα δυσάρεστο νέο για την περιοχή. Οι μόνοι που θα μείνουν σε αυτή την περιοχή τα επόμενα χρόνια θα είναι οι Δ.Υ και οι εργαζόμενοι σε ψάρια και βωξίτες. Η υποβάθμιση του Νομού είναι ραγδαία και ο ο σώζων εαυτόν σωθήτω!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΑ 64 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ, ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΦΟΔΡΕΣ ΑΠΟ 63 ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ?
ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν αντιδρούμε για άλλα σημαντικότερα θα το κάνουμε γιατί κλείνει μια τράπεζα ,πιάσε ένα φρέντο κι άλλαξε πλευρό

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα γράφεις από τον καναπέ, και μάλιστα χωρίς κλιματιστικό, για να γράφεις αυτά για την Αντίκυρα.Με 100% πληρότητα στα καταλύματα και στην εστίαση, ακόμη και την περίοδο του lockdown, εσύ βλέπεις πάντα "δράκουλες".
Φιλικά, βγάλε τα κόκκινα γυαλιά γιατί ολόκληρος ο πλανήτης πάει μπροστά όχι από την άρνηση αλλά απο αυτούς που παράγουν έργο.

Ανώνυμος είπε...

Έχουν κλέισει αμέτρητα υποκαταστήματα όλων των τραπεζών, με εθελουσίες.
64 ακόμα. Οι συνδικαλιστές θα αντιδράσουν για ακόμα μια φορά δυναμικά! :-) Και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα...
Μέχρι να γίνει το μπαμ και στα ψάρια και στους βωξίτες και να μείνει ο νομός στον αέρα...

Ανώνυμος είπε...

Μη μου πειτε οτι ΔΕΝ ξερετε τι πρεπει να γινει!! Αλλα ,οπως λεει και ο 4.17 πιαστε ενα φρεντο και γυρνα πλευρο! ( αυτο το ΧΩΡΙΟ που λεγεται ΙΤΕΑ δεν θα αντιδρασει ποτε και για τιποτα?????) Χωριο ,γιατι ετσι μας θελουν, ενα μικρο χωριο....

Ανώνυμος είπε...

Ξερετε,? οι καλοκαιρινες πορτοκαλιες εχουν τα πιο ωραια πορτοκαλια !Ας ψαξουμε να τις βρουμε!!

Ανώνυμος είπε...

Το χωριό δεν χαρακτηρίζεται από πληθυσμιακά ή κριτήρια ύπαρξης η μη δημόσιων κτιρίων ή υπηρεσιών . Χωριό χαρακτηρίζεται από την «χωριάτικη νοοτροπια» δυστυχώς εν προκειμένω , πολλών κατοίκων .
Σ αυτό συναινεί η οικονομική σύνθεση του πληθυσμού καθώς και η μη καταστολή παραβατικών πράξεων κυρίως λειτουργικότητας της πόλης (κυκλοφοριακή αναρχία-οδική ασυδοσία) καθώς και χειροτέρευσης της εικόνας της από πλευράς οικιστικής αρμονίας (πολλά ετοιμόρροπα κτίρια -εγκαταλειμμένα και απεριποίητα).
Οι υπεύθυνοι , εκτός από μας τους ίδιους , είναι αυτοί που θέλουν την εικόνα της πόλης - σκουπιδότοπου με υποβαθμισμένο το δυνατό της συγκριτικό πλεονέκτημα που είναι το μεγάλο ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΟ παραλιακό τμήμα της περίπου 5 χιλιομέτρων .

Ανώνυμος είπε...

Οι τράπεζες άνοιγαν συνεχώς νέα καταστήματα και έφτασαν σε σημείο να υπάρχουν περισσότερες τράπεζες από περίπτερα..
Επόμενο είναι πως θα κλείσουν ακόμη περισσότερα καταστήματα.
Εξ άλλου ,η τεχνολογία αιχμής στις τράπεζες εξοικονομεί πολλά χέρια.

Οι συναλασσόμενοι καλούνται να επιλέξουν εναλλακτικούς τρόπους να εξυπηρετηθούν , οι δε καταθέτες να αλλάξουν τράπεζα εξυπηρέτησης σύμφωνα με τοπικά-γεωγραφικά κριτήρια . Ανταγωνισμός δεν υπάρχει πλέον και τα επιτόκια είναι ίδια ...και μηδενικά σχεδόν.
Το ότι οι τράπεζες διατηρούν κάποια καταστήματά τους ,που στεγάζουν σε ιδιόκτητα κτίρια, το κάνουν για λόγους γοήτρου και όχι αποκλειστικά κερδοφορίας .

Ανώνυμος είπε...

Για τ'ρατε βρε κάτι αναπτυξιολογους...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΦΟΚΙΔΑ Α ΡΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ,ΚΑΝΟΝΙΑ ΛΕΜΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΛΗΜΑΤΑ?