Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

ΙΤΕΑ..Η συνέχεια του πολύχρονου και πανάκριβου σίριαλ , "Πλατεία θεάτρου" , με τις τελευταίες δηλώσεις της δημοτικής παράταξης του τέως δημάρχου Δελφών Θανάση Παναγιωτόπουλου


ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, 20.12.2019 (ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΘΕΑΤΡΟΥ)


   Τα συμπεράσματά μας από τη συνεδρίαση του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου δεν είναι ευχάριστα, τουλάχιστον όσον αφορά στη θεσμική διαχείριση των μεγάλων ζητημάτων.
   Από διαρροές της επομένης ημέρας στον φιλικό Τύπο μαθαίνουμε ότι ο κ. Δήμαρχος είχε έτοιμη εισήγηση για την ουσία του ζητήματος «Πλατεία Θεάτρου», την οποία όμως δεν την είχε δημοσιεύσει ολόκληρη την προηγούμενη εβδομάδα και κρατούσε σκόπιμα το Συμβούλιο σε πλήρη άγνοια.
   Από την αρχή της συζήτησης εμείς τονίσαμε ότι είναι άτοπο και αντιθεσμικό να καλείται σε συζήτηση το Δημοτικό Συμβούλιο και να μην υπάρχει βάση συζήτησης, δηλαδή μια εισήγηση από τη δημοτική αρχή, που χειρίζεται αποκλειστικά το φλέγον αυτό ζήτημα, συνεργάζεται με όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες και τους νομικούς μας παραστάτες και συνομιλεί με τους αντιδίκους.
   Ζητήσαμε να μην υπάρξει κανένας αιφνιδιασμός του Σώματος (όπως δυστυχώς φαίνεται ότι είχε σχεδιαστεί να γίνει…) και να έλθει το ζήτημα προς λήψη απόφασης, αφού όμως πρώτα θα υπάρξει μια πλήρης και γραπτή πρόταση – εισήγηση της δημοτικής αρχής και αφού δοθεί επαρκής χρόνος στις δημοτικές παρατάξεις και στους ενδιαφερόμενους συνδημότες μας να αξιολογήσουν την πρόταση αυτή.
   Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και απαιτεί αντίστοιχα σοβαρούς χειρισμούς απ’ όλους, ιδίως όμως από την έχουσα την κύρια ευθύνη δημοτική αρχή.
   Επισημαίνουμε τέλος ότι ο χρόνος πιέζει και συνεπώς χρειάζονται άμεσες ενέργειες και αποφάσεις.

--------------------------------------------------------------------------------------

Άμφισσα, 23 Δεκεμβρίου 2019
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της
 «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ»

Παναγιωτόπουλος Θανάσης
Αγγελόπουλος Άρης
Αναγνωστάκου Σοφία
Αναγνωστόπουλος Λουκάς
Ανδρεοπούλου Μαίρη
Κυριακίδης Αλέξανδρος
Κώνστα Κρυσταλλία
Μίχος Νεκτάριος
Ραβάνης Δημήτρης
Τσονάκας Θανάσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: