Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Ενημερωτικό Δελτίο Επιμελητηρίου Φωκίδας: 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γεωργίας & Κτηνοτροφίας»






«AGROfest ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
1ο  Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γεωργίας & Κτηνοτροφίας»
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ-ΕΦΟΔΙΑ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας, με τη συνεργασία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας/Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, διοργανώνουν το «1ο  Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γεωργίας & Κτηνοτροφίας, AGROfest ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ», από τις 19 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2018, στη Στερεά γη.
Το AGROfest ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Επιχειρηματικού Πάρκου Λιβαδειάς (πρώην Unicot), σε μια στεγασμένη έκταση 8.000 τ.μ., με παράλληλες υπαίθριες εκδηλώσεις, όπου παραγωγοί απ` όλη την Ελλάδα, μεταποιητές, βιοτέχνες, επιχειρηματίες αλλά και επιστήμονες, γεωπόνοι και τεχνοκράτες, θα συναντηθούν, με σκοπό την ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων, την γνωριμία με καινοτόμα προϊόντα και καλλιέργειες, την παρουσίαση εργαλείων και άλλων εφοδίων.
Το Φεστιβάλ θα απευθύνεται παράλληλα και στον καταναλωτή, αφού στο AGROfest ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ θα μπορεί κανείς να γνωρίσει και να αγοράσει «ό,τι αγαπά η καρδιά του», από τα περίπτερα των παραγωγών, που θα καταφθάσουν από την Στερεά Ελλάδα αλλά και από όλη την χώρα.
Εκτός αυτού, μέσα στο χώρο του φεστιβάλ θα λάβει χώρα το 25ο ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών, μια τετραήμερη συνάντηση από νέους, ανήσυχους ανθρώπους του πρωτογενή τομέα.
Η πανελλήνια αυτή συνάντηση του Σεπτεμβρίου τελεί, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, του ΓΕΩΤΕΕ και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έχει τη στήριξη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Λεβαδέων, του Δήμου Θηβαίων, Δήμων της Στερεάς Ελλάδας, της ΕΚΑΓΕΜ, της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ και άλλων επιστημονικών, παραγωγικών και συνδικαλιστικών φορέων.
Τέλος στον υπαίθριο χώρο του Φεστιβάλ, καθημερινά, θα γίνονται καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.
Το Επιμελητήριο Φωκίδας καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στο «1ο  Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γεωργίας & Κτηνοτροφίας, AGROfest ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2018 στην Λιβαδειά.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2265023651 και 2265028697 ή εναλλακτικά στα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έξυπνη κίνηση! Το κενό της (χρεοκοπημένης) Παν. Έκθεσης Λαμίας το καλύπτει το φεστιβάλ! Βέβαια, είναι και ένα ερώτημα το "πώς χρεοκόπησε αυτή η ΠΕΛ"... και από ποιους...