Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

F 35 στο Αιγαίο το 2016 και δεν θα είναι τουρκικά!

Image

Όσο εντός Ελλάδος η μιζέρια ,η κακοπιστία και πρώτα και πάνω απ΄ όλα η υποκρισία για τους εξοπλισμούς κυριαρχεί, όλες οι γύρω χώρες εξοπλίζονται. Για την ακρίβεια τώρα αρχίζουν να υλοποιούν όσα εδώ και πάρα πολλά χρόνια σχεδίαζαν, όσο εμείς μοιράζαμε λεφτά και μίζες για εξοπλισμούς αμφίβολης ποιότηττας και χρησιμότητας. Για να φθάσουμε στο απίστευτο, να αποφασίσουμε να μην αγοράζουμε ποτέ τίποτα για να …εξασφαλίσουμε την διαφάνεια. Και να αφήσουμε τις ελληνικές ΕΔ άοπλες.

Μέσα στο 2016 ,λοιπόν στην Μεσόγειο και σίγουρα και στο Αιγαίο θα δούμε να πετούν τα πρώτα F 35. Ευτυχώς δεν θα είναι τουρκικά και ευτυχώς θα είναι Ισραηλινά. 

Ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Τζο Μπάιντεν εξήγγειλε χθες Πέμπτη ότι εντός του 2016 θα παραδοθούν στο Ισραήλ νέα μαχητικά αεροσκάφη F-35, ώστε η χώρα αυτή να διατηρήσει το πλεονέκτημα της από την άποψη της στρατιωτικής ισχύος στη Μέση Ανατολή.

Και γιατί θα  δούμε τα F 35 πιθανότατα και στο Αιγαίο; Ειναι γνωστό ότι η ισραηλινή ΠΑ ασκείται διαρκώς στον ελληνικό εναέριο χώρο κάνοντας ακόμη και “προσομοιώσεις” επιθέσεων στο Ιράν. Οι οποίες δεν πρόκειται να σταματήσουν παρά τη 
διαβεβαίωση Μπάϊντεν ότι “η όποια συμφωνία με το Ιράν για το πυρηνικό πρόγραμμα της Ισλαμικής Δημοκρατίας θα εγγυάται την ασφάλεια του Ισραήλ”.

Θα έχουμε λοιπόν την ευκαιρία να έρθουμε σε επικοινωνία με το 
F 35 πολύ πριν τα “εισάγουν” οι Τούρκοι στο Αιγαίο.

Εμείς τι κάνουμε; Έτσι όπως τα έχουμε καταφέρει τώρα το μόνο που μπορύμε είναι να κάνουμε “συμμαζέμα”. Και βέβαια να σχεδιάσουμε τώρα για το μέλλον. Το Ισραήλ και η Τουρκία παραλαμβάνουν αεροπλάνα για τα οποία είχαν αποφασίσει 15 και 20 χρόνια πίσω. Ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή και το πολιτικό προσωπικό που διαθέτει η χώρα θα σοβαρευτεί τουλάχιστον 
στο ευαίσθητο θέμα του εξοπλισμού των ΕΔ . Ας παραστήσουν αλλού τους “Ρομπέν των Δασών” κι όχι σ΄ αυτό το χώρο .Από τον οποίο τουλάχιστον κάποιοι έχουν πάει φυλακή και η Δικαιοσύνη έχει πραγματικά βρει την άκρη σε πάρα πολλές υποθέσεις.

onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: