Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Θα τολμήσουν; Τι λέτε;

Τσιπρας-Καμμένος

Γράφει ο Γιώργος Θ. Κανελλάκης

Ελάτε να ξαμοληθούμε σε κοινωνικά δίκτυα, σε blogs, sites και twitter, να σχολιάσουμε τα λεχθέντα του Βενιζέλου και του Γεωργιάδη. Τις πράξεις του Σαμαρά και του Παπανδρέου. Τα καμώματα του Παπασταύρου, του Δένδια και της Φώφης.

Ελάτε να κράξουμε όλοι μαζί «θέλω να τιμωρηθούν και θέλω και Δημοκρατία». Ελάτε !
Μόνο που μέχρι να… έλθουμε (ΟΛΟΙ ΜΑΣ) ας σκεφτούμε και ας μάθουμε πως στο Κράτος κάνουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ κουμάντο κάτι παλιοπασόκοι συνδικάλες από εποχής Ανδρέα, Μητσοτάκη και ελάχιστοι από εποχής Κων/νου Καραμανλή, στην Δικαιοσύνη κάνουν κουμάντο 5-6 «μεγάλα» δικηγορικά γραφεία και οι πέριξ αυτών (;;;) «ολίγοι», στις τράπεζες κάνουν κουμάντο ΟΛΗ η παρέα του ΣΗΜΙΤΗ (και ενίοτε και του Τσοχατζόπουλου), στο Στράτευμα κάνουν κουμάντο πολιτικά τοποθετημένοι αξιωματικοί και όχι αξιωματικά και γνωστικά προαχθέντες, το αυτό και στην ΕΛΑΣ, στην εκπαίδευση οι λειτουργοί της ως καθ΄ όλα «δημόσιοι υπάλληλοι» απαντούν με ένα : την δουλειά μου κάνω και εκτελώ εντολές», διδάσκοντας… ότι γράφουν τα… βιβλία!
 
Τι με ρωτάς; Aν υπάρχουν εξαιρέσεις; ΒΕΒΑΙΩΣ και είναι αυτές που επιβεβαιώνουν τον κανόνα που έφερε η «άνοιξη».
Όχι αυτή, η εποχή, αλλά η άλλη. Η πασοκική Πολιτική Άνοιξη (ΠΟΛΑΝ) που είχε ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ! Σε απόλυτη συνεργασία με το ξεχαρβαλωτικό ΠΑΣΟΚ να διαλύσουν τον κοινωνικό ιστό, την Δικαιοσύνη και το μέλλον των Ελλήνων, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΛΛΑΔΑ, παρά μόνο γεωγραφικά…
Τσίπρα, Καμμένε, τρεχάτε τώρα να «κτίστε» με Α΄ ύλες ότι σαθρό, φθαρμένο και ξεφτίλα υλικό άφησε το εγγύς παρελθόν, αντί να γκρεμίσουν συθέμελα τα σύμπαν (των σαθρών).
 
Υ.γ. Συνεχίζεις και με ρωτάς αν αλλάζουν όλα αυτά; Χμμμ. ΝΑΙ! Αλλά πλέον, απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα με άλλους τρόπους. Ρηξικέλευθους. Θα τους εφαρμόσουν όμως;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: