Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Παραλειπόμενα και φώτο του αγώνα


Η τοπική μας ομάδα παρατάχθηκε με τους:
Χ. Γερεντέ , Ν. Βορριά, Α.Πασαλιμανιώτη, Τ.Κατσιφλώρο, Λ. Χλεμπογιάννης, Μανέτας, Καραγιάννης, Χ. Κούκος, Τ. Μαντζώρος, Χηρόπουλος, Λ. Μαργώνη, Αφοί Καρανάσου, Μωραίτης, Παπαναγιώτου, Φαραούνης, Παλυβίδας, Γρίβας, Υφαντής (ο γιατρός), Ντάσκας, Παπαδήμας, Θεοδωσάκης, Ιορδάνου, Χαρδαλούπης, Κουτσούμπας, Α. Τουλιάτος
( Γκάρτζος),  Κουκούσης και Ι. Λύτρας που τελικά δεν μπόρεσε να παραβρεθεί .

Μετά τον αγώνα ακολούθησε φαγητό στο Τροκαντερό του Παπαποστόλου.
Η παλιά διοίκηση, μια διοίκηση που ανέλαβε στα δύσκολα, όταν κανείς δεν ήθελε ούτε να ακούσει για την ομάδα, ολοκλήρωσε το έργο της και παρέδωσε σε μια παρέα νέων επί το πλείστον ανθρώπων, επιτυχημένων τοπικών επιχειρηματιών,  που καρπός και δείγμα των φρέσκων ιδεών ήταν και η εκδήλωση που παρακολουθήσαμε με τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού!   Ας ελπίσουμε να είναι μόνο η αρχή…
 Ευχόμαστε καλή επιτυχία  Γερεντέ, Βορριά, Παπαποστόλου, Φραγκούλη, Καιμάρα και στα άλλα παιδιά που εκτός από χρήματα έδωσαν και νέο αίμα στην καρδιά της ομάδας του Αστέρα. Ας είναι ο κόσμος την Ιτέας και η Δημοτική Αρχή δίπλα σας σε αυτήν την προσπάθεια…
Τώρα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι…
- Είναι πραγματικά πρώτη φορά στα 15 χρόνια που ζω μόνιμα στην Ιτέα που παίρνει το μικρόφωνο πρόεδρος αθλητικού συλλόγου και δεν ευχαριστεί την S&B εταιρία μεταλλευμάτων! Νέα τάξη πραγμάτων…
- Αρκετοί από τους φιλάθλους ρώταγαν κατά την διάρκεια του αγώνα τι κωδικό στο χρωματολόγιο έχει το χρώμα μαλλιών του Γλύκα (γνωστό και ως «κομοδινί» )
- Ο αγώνας αρχικά ήταν να γίνει στο νέο γήπεδο δίπλα ακριβώς από το νεκροταφείο, πράγμα που δεν βρήκε σύμφωνους μεγάλη μερίδα από τους βετεράνους  παίχτες και των δύο ομάδων , γιατί άραγε?
- Βορριάς και Πασαλιμανιώτης κληρώθηκε να περάσουν  από αντιντόπινγκ κοντρόλ μετά το τέλος του αγώνα. Οι αιματολογικές έδειξαν εκτός από χοληστερίνη στο κόκκινο, μεγάλη ποσότητα μπύρας και τσίπουρου στο αίμα καθώς και μία απόδειξη από την ταβέρνα «Λιάπης» ! Επιβλήθηκε ποινή 2 μήνες χωρίς κοκορέτσι .
-Οι βάζελοι παλαίμαχοι του Αστέρα (όπως ο Χλεμπός) έκαναν  στατιστικά τα περισσότερα φάουλ στους παλαίμαχους του Ολυμπιακού και έτρεξαν και τα περισσότερα χιλιόμετρα.
-Ο Δήμαρχος Δελφών, αν και επίσημα προσκεκλημένος, δεν παραβρέθηκε και βασικά ούτε καν απάντησε στην πρόσκληση  του συλλόγου μας .Φήμες λένε πως δεν έχει ξεπεράσει τον πρόσφατο αποκλεισμό του Φωκικού από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδας.
-Έγιναν βραβεύσεις πριν  αρχίσει ο αγώνας. Ο Σύλλογος Τίμησε τους Καλλιακούδα , τον Μωραΐτη, τους γιούς του Μπανά αλλά κυρίως τον Νοικοκυράκη  , ένα γήπεδο όρθιο να χειροκροτεί  και να μην ξεχνά τον άνθρωπο που  πρόσφερε τόσα πολλά στην Ιτέα…
https://www.youtube.com/watch?v=4OxLy6eIlWw                                                            
-Εντύπωση προκάλεσε και η μεγάλη προσέλευση γυναικών στο γήπεδο.
-Σε περίπτωση βροχής ο Γλύκας είχε ανακοινώσει ότι θα αναβαλλόταν ο αγώνας, πιθανών να φοβόταν για το μαλλί…
-Η καλύτερη στιγμή της εκδήλωσης ήταν στο ημίχρονο όταν μαζί με τις μαζορέτες μας γέμισε το γήπεδο μικρά παιδιά, συγκινημένοι πολλοί παίχτες βλέποντας στα παιδιά αυτά τα παιδιά τους (ή τα εγγόνια τους) έτρεξαν να τα αγκαλιάσουν και να τα μυήσουν με χαρά στα μυστικά της μπάλας (όπως έκανε ο Λουτσιάνο)
-ο οίκος δημοπρασιών christie's έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρων να αγοράσει  τα αθλητικά ποδοσφαιρικά παπούτσια αρκετών από των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών μας. Μερικά από αυτά (όπως του προέδρου μας) είναι ιδιαίτερα συλλεκτικά καθώς έχουν εξαφανιστεί από τα ράφια των μαγαζιών εδώ και δεκαετίες…
-Όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο Γλύκας, ακόμα και από το κανάλι του, έχει να πει για την φιλοξενία και την αγάπη που ένιωσαν, μας έκλεισε ακόμα και φιλικό με τους παλαίμαχους του Εθνικού!
-Φήμες λένε πως άμα ήξερε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγ. Μαρινάκης πως μετά τον αγώνα θα ακολουθούσε και φαγητό στο Τροκαντερό θα ερχόταν και ο ίδιος.   
- Σημαντική προσφορά στην ομάδα έχουν, μεταξύ άλλων, οι Δημήτρης Ζιώγας, Γιάννης Λύτρας, Γιάννης Δελής, Νίκος Νταλαπέρας, Στάθης Αλεξανδρής, Ανδρέας Κουρελής, Καρδαράς, Παπαδήμας, Μαστρογιάννης, Στεφανόπουλος, Καψάλης, Τρόπουλος, Μαρκοδήμος, Μπούνος, Ραχιώτης, Πέτσας, Καλλιμάνης, Παπαδόπουλος κ.α.
«Μύρκας»
Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: