Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΚΙΡΡΑ: ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 27, 28 και 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Επειδή οι μέρες των γιορτών είναι μέρες χαράς και οι ημέρες των Χριστουγέννων ανήκουν κυρίως στα παιδιά, η Τοπική Κοινότητα Κίρρας αποφάσισε, στο από 18/12/2012 Τοπικό της Συμβούλιο να αφιερώσει ένα τριήμερο στα παιδιά της Κίρρας και όχι μόνο!
Σας προσκαλούμε να έρθετε μαζί με τα παιδιά σας τα απογεύματα στις 27,28 & 29 Δεκεμβρίου ,στο χώρο του κοινοτικού καταστήματος, που μεταμορφώθηκε ειδικά για το σκοπό αυτό, σε χριστουγεννιάτικο εργαστήριο. Με το μεράκι και την διάθεση επώνυμων και ανώνυμων εθελοντών δημιουργήσαμε την εκδήλωση
«ΖΥΜΩΜΑΤΑ – ΚΑΜΩΜΑΤΑ & ΖΕΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ»
 Οι μικροί επισκέπτες θα ζωγραφίσουν, θα κατασκευάσουν κηροπήγια, κάρτες, ημερολόγια κ. ά, θα ζυμώσουν, θα τραγουδήσουν στους ήχους του ακορντεόν, θα ακούσουν χριστουγεννιάτικες ιστορίες, θα κάνουν μάθημα ζαχαροπλαστικής, θα βάψουν τα πρόσωπα τους για να γίνουν ήρωες των Χριστουγέννων, θα φωτογραφηθούν με τον Αι- Βασίλη, θα γευτούν τα εδέσματα που θα φέρουν οι μαμάδες, θα πιούν ζεστή σοκολάτα.
 Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης αυτής είναι : Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Κίρρας , η ομάδα εθελοντών «οι φίλοι της Κίρρας»
 Κύριος χορηγός (σοκολάτας): το Σουπερ μάρκετ « ΒΟΡΡΙΑΣ»
 Υποστηρικτές: Όλα τα καταστήματα της Κίρρας και κάποια της Ιτέας.
Παράλληλα όσα παιδιά θέλουν μπορούν να γευτούν «μαλλί της γριάς» και ποπ-κόρν να μπουν στο Καρουζέλ ,να κάνουν Τραμπολίνο στον υπαίθριο χώρο δίπλα από την κοινότητα(με ειδικές τιμές για το τριήμερο)
Σας προσκαλούμε να υποστηρίξετε την προσπάθεια μας αυτή, με όποιο τρόπο μπορείτε. Με προσωπική βοήθεια, με προσφορά ή με την απλή παρουσία σας .

Με τις καλύτερες ευχές για τις Άγιες Μέρες,

Η Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Κίρρας
Γεωργία Μαντά

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: