Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Κρουαζιέρες Αίγιο-Τριζόνια με ημερόπλοιο: Συνδέονται ξανά Αχαΐα με Φωκίδα




Πολύ θετικά σχόλια προκάλεσε η ανακοίνωση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας από τα προφίλ του στο Facebook και στο Instagram, για έναρξη ημερήσιων κρουαζιέρων από το λιμάνι του Αιγίου, με προορισμό το νησάκι Τριζόνια. Η τουριστική επιχείρηση του κ. Ζωγραφάκη με έδρα τα Καλάβρυτα, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της, ξεκινά τα δρομολόγια τις επόμενες ημέρες με το Ε/Γ - Τ/Ρ "Άγιος Ανδρέας", που μάλιστα έχει την ιδιαιτερότητα να έχει γυάλινο πυθμένα ώστε οι επιβάτες να μπορούν να βλέπουν κάτω από την επιφάνεια του νερού! 

Για το θέμα μίλησε στο ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ η πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας κα Μαρία Ιατροπούλου:

"Οι συζητήσεις γίνονταν εδώ και αρκετό καιρό με τον κ. Ζωγραφάκη. Αφού ολοκληρώθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες χωρίς να έχουμε προβεί σε ανακοινώσεις, κάναμε δεκτό το αίτημα του επιχειρηματία για το ημερόπλοιο που θα έχει διπλή δράση: Αφενός για όσους θέλουν να πάνε ένα μικρό ταξιδάκι από και προς τα Τριζόνια αλλά και για συμπολίτες που έχουν δραστηριότητες στις δύο ακτές. Η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι περίπου 40 λεπτά και πέρα από τη μεταφορά τους, οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν εξερεύνηση και των παραλιών του συμπλέγματος των νησιών, ενώ στο πλοιάριο θα υπάρχει γυάλινος πυθμένας για να βλέπουν το βυθό οι επισκέπτες. Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα για δραστηριότητες diving με την αξιοποίηση ειδικού εξοπλισμού που θα είναι διαθέσιμος. Η διαδρομή βεβαίως θα λειτουργεί και αντίστροφα για όσους θα θέλουν να επισκεφθούν το Αίγιο και την Αιγιάλεια και ζουν στα παράλια της Στερεάς Ελλάδας".

Η επίσημη παρουσίαση του πλοιαρίου θα γίνει με εν πλω συνέντευξη Τύπου, όπως υποσχέθηκε η κα Ιατροπούλου από ραδιοφωνικού αέρος...

 

ΠΕΠΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

https://www.facebook.com/kalavritazografakistravel